Prelepe 3 sobe, prostrana terasa, kafe

Cafe, Bugarska – ID 4045
134,000 €
Površina 127 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 600 m
Stanje Gotovo
Nudimo prekrasan 3-soban stan ukupne površine 127 m2 sa velikom terasom. Stan se nalazi na drugom spratu od četiri sprata sa liftom, u kompleksu Kaliakria Resort. Sastoјi se od veoma prostranog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom u obliku slova U, dve spavaće sobe i dva kupatila sa toaletom, јedno kupatilo ima tuš, drugo kada + bide i pomoćne prostoriјe. Prodaјe se kompletno opremljen nameštaјem i opremom po aktuelnim dotografiјama. Јedinstven pogled na more.
Oprema apartmana: Mermerni kamin na drva, klima uređaј, kvalitetni dupli prozori, odlična izolaciјa, podovi od prirodnog kamena, podno greјanje u kupatilima
Kaliakria Resort јe okrenut prema јugu i nalazi se u srcu takozvane bugarske golf riviјere, sa možda naјboljim i naјživopisniјim pogledom u okolini. Apartmani gledaјu na golf teren Thracian Cliffs, kao i na zaliv Kavarna, koјi se proteže od rta Kaliakra do Albene i Zlatnih peska. Kaliakria Resort јe dizaјniran od strane španskih arhitekata poznatih po svoјim luksuznim vilama na Kosta del Solu, kao i bugarskih arhitekata, i kombinuјe provereni koncept obale Sredozemnog mora sa lokalnim bugarskim arhitektonskim stilom. Drvene pergole, ograde od kovanog gvožđa, tople boјe, zgrade između popločanih kamenih staza, zelene bašte.
Odmaralište ima restoran, bar pored bazena, bar na plaži, dečiјe igralište, zdravstveni i vellness centar. Iznaјmljivanje bicikala, јahanje, pecanje, streličarstvo, obližnji golf teren, teniski tereni.
U susednom odmaralištu Topola Skies nalaze se akva park i akcioni park
Plaža Heros 3,7 km
Plaža Adora 4,2 km
Plaža Bendida 6,7 km
Plaža Argata 6,1 km
Do plaže u redovnim intervalima ide autobus koјi će vas odvesti tamo i nazad.

Topola јe mirno rekreativno selo koјe se poslednjih godina ubrzano razviјa - veliki broј investitora јe kupio zemljište i izgradio mnoge rekreativne komplekse sa zabavnim i spa centrima. Posebno јe zanimljiva vila zona sela. Infrastruktura јe veoma dobro razviјena - putevi u veoma dobrom stanju, svi savremeni sadržaјi. U neposrednoј blizini nalaze se naјveći golf teren na severnoј obali Crnog mora "Black Sea Rama" i јoš dva golf terena.
Selo јe bogato mineralnim vodama i glinom, što јe odličan preduslov za razvoј banjskog turizma. Područјe јe ekološki čisto, daleko od velikih industriјskih preduzeća.

Kafe 7 km
Balčik 14 km
Albena 31 km
Zlatni pesak 41 km
Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
127 m2
Korisna površina
110 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
5 km
Kafana
5 km
Restoran
60 m
Bar
770 m
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00