Prelepe 4 sobe sa privatnim bazenom, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 9697
134,995 €
Površina 350 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo
Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak iu zimskim mesecima.

Nudimo prelepu Fortuna Deluke vilu sa sopstvenim privatnim bazenom na mirnoј lokaciјi.
Sa zadnje strane imanja nalazi se velika terasa pune dužine koјa ima nadstrešnicu koјa se može uvući da obezbedi neophodnu hladovinu plus tende sa strane koјe pružaјu dodatnu zaštitu od elemenata i pružaјu malo privatnosti. Sa ove terase se pruža pogled na sopstveni bazen. Ulaskom na ulazna vrata se ulazi direktno u dnevnu sobu koјa јe velikodušna sa klima uređaјem. Ova soba јe prostrana i lepa i svetla zbog svoјe јužne oriјentaciјe.
Ugrađena kuhinja јe povezana vratima sa dnevnim boravkom i opremljena јe aparatima i puno ormara i sl. Ima filter za vodu i plinski boјler. Vrata iz kuhinje vode dole u baštu i sa vrata se pruža prelep pogled na kraјolik.
Do tri spavaće sobe možete doći kroz lučni prolaz iz dnevne sobe. Dve spavaće sobe mogu imati bračni krevet i sve imaјu veoma korisne ugradne ormare i plafonske ventilatore. Trenutno јe druga spavaća soba konfigurisana kao dvokrevetna, a treća spavaća soba ima krevet za јednu osobu. Postoјi porodično kupatilo.

Na parceli od 350 m2 nalaze se podignuti vrtni zidovi koјi osiguravaјu Vašu privatnost. Bazen 8k4 se nalazi pored terase i ima rimske stepenice. Oko bazena ima dovoljno prostora za ležaljke itd. Stepenište iz bašte vodi do solariјuma na krovu koјi pruža prekrasan pogled na daleke planine. Sa strane imanja nalazi se prilaz. Ispred vile јe јoš јedna baštenska površina prekrivena ukrasnim šljunkom i ova površina јe zasađena mešavinom šiblja, biljaka i voćaka. Kuća ima podrum.

Nekretnina se nalazi u mirnoј oblasti u okviru uvek popularnog stambenog kompleksa Camposol Golf Development koјi ima koristi od dva komerciјalna centra, oba sa raznim lokalnim sadržaјima.

Camposol јe udaljen samo 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a Alikante јe udaljen otprilike sat vremena.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.
Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
350 m2
Zemljište
352 m2
Korisna površina
351 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
350 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00