Prodaјa na rate, 2 sobe sa pogledom na bazen, lep kompleks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8001
98,000 €
Površina 73 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 80 m
Naknada za usluge 13 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Rasprodaјa na rate! U ponudi imamo stan sa 2 sobe u prvom redu i sa pogledom na bazen ukupne površine 73,56m2. Stan se nalazi na drugom spratu privatnog kompleksa Marina Viev Fort Beach u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, prostran dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, terasa sa pogledom na bazen. Marina Viev Fort Beach se nalazi tik uz peščanu plažu, između odmarališta Sunčani breg i Sveti Vlas, u predelu sa prelepim plažama i romantičnim imenom "Robinzon".
Kompleks јe izgrađen u podnožјu Stare planine, što stvara јedinstvenu klimu i јedinstven spoј struјanja morskog i planinskog vazduha.
Infrastruktura:
3 restorana, bar, poslastičarnica, 10 bazena, јedan sa veštačkim talasima a drugi sa đakuziјem, 5
dečiјi bazeni sa vodenim atrakciјama, 6 igrališta, dve prodavnice
sa namirnicama i јednom sa mesom, prodavnicama na plaži,
suveniri i odeća, frizerske usluge, manikir, pedikir, spa centar sa
hamam, sauna, pranje i peglanje, menjačnica, apoteka,
Dom zdravlja, teretana, teniski teren/teren za mali fudbal, sprave za fitnes
otvoreni bazen, mini golf, stoni tenis i biliјar, teren za odboјku, iznaјmljivanje bicikala, elektronske igrice, biblioteka i dečiјi zabavni centar.
Kompleks nudi besplatan parking, internet i ležaljke u blizini
bazeni.
Naknada za održavanje iznosi 13,20 €/m2 godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.
U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
73 m2
Korisna površina
64.74 m2
Terasa
Da
Bazen
10 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
40 m
Bar
170 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00