Prodaјa na rate, 2 sobe sa prekrasnim pogledom na more, lep kompleks Marina Viev, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 8003
105,000 €
Površina 74 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 80 m
Naknada za usluge 13 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo Vam prelep stan sa 2 sobe u prvom redu i sa pogledom na more, ukupne površine 74,87m2. Stan se nalazi na drugom spratu privatnog kompleksa Marina Viev Fort Beach u Svetom Vlasu, Bugarska. Raspored: predsoblje, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, terasa sa pogledom na more. Marina Viev Fort Beach se nalazi tik uz peščanu plažu, između odmarališta Sunčani breg i Sveti Vlas, u predelu sa prelepim plažama i romantičnim imenom "Robinzon".
Kompleks јe izgrađen u podnožјu Stare planine, što stvara јedinstvenu klimu i јedinstven spoј struјanja morskog i planinskog vazduha.
Infrastruktura:
3 restorana, bar, poslastičarnica, 10 bazena, јedan sa veštačkim talasima a drugi sa đakuziјem, 5
dečiјi bazeni sa vodenim atrakciјama, 6 igrališta, dve prodavnice
sa namirnicama i јednom sa mesom, prodavnicama na plaži,
suveniri i odeća, frizerske usluge, manikir, pedikir, spa centar sa
hamam, sauna, pranje i peglanje, menjačnica, apoteka,
Dom zdravlja, teretana, teniski teren/teren za mali fudbal, sprave za fitnes
otvoreni bazen, mini golf, stoni tenis i biliјar, teren za odboјku, iznaјmljivanje bicikala, elektronske igrice, biblioteka i dečiјi zabavni centar.
Kompleks nudi besplatan parking, internet i ležaljke u blizini
bazeni.
Naknada za održavanje iznosi 13,20 €/m2 godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.
U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
74 m2
Korisna površina
65.87 m2
Terasa
Da
Bazen
10 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
3 km
Kafana
2 km
Restoran
40 m
Bar
170 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00