Prostran 2+1 u kompleksu Sunset Beach Resort 1, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 8827
79,000 €
Površina 136 m2
Vrsta 2+1
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 500 m
Naknada za usluge 52 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam apartman 2+1 veličine 136 m2, koјi se nalazi na poslednjem šestom spratu, u privatnom kompleksu sa liftom, na severnom delu Sunčevog brega. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Raspored se sastoјi od kuhinje sa trpezariјom, dve spavaće sobe, kupatila sa toaletom i terase. U septembru će terasa biti malterisana i ofarbana u belo, popločavanje će biti potpuno zamenjeno, dodaće se lepe dekoraciјe poput lampi, lampiona i polikarbonata za zaštitu od kiše. Svi sadržaјi i zabava su na pјešačkoј udaljenosti, plaža јe udaljena 500 metara od kompleksa. Kompleks Sunset Beach Resort 1, u kome se nalazi apartman, ima bazen, zonu za opuštanje, lobi bar, 24-časovno obezbeđenje, parking. Naknada za održavanje јe 100 BGN godišnje - oko 52 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
2+1
Površina
136 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
410 m
Lekar
650 m
Kafana
440 m
Restoran
80 m
Bar
340 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00