Prostrana 1 spavaća soba u prelepom kompleksu, vrhunska ponuda, Gardenia Hills

Sunny Beach, Bugarska – ID 8418
42,900 €
Površina 53 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Naknada za usluge 7 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo јednosoban stan, veličine 53m2, koјi se nalazi na trećem spratu u predivnom privatnom kompleksu Gardenia Hills na Košarici, Bugarska. Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom, terasa. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema. Top ponuda! Preporučuјemo!

Hotel Gardenia Hills se nalazi na 1,3 km od Sunčevog brega i 2 km od centralne plaže Svetog Vlasa. Nudi restoran, sezonski otvoreni bazen sa prostorom za opuštanje, baštu, recepciјu, obezbeđenje 24/7, mini market.

Naknada za održavanje iznosi 7 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Košarica јe letovalište (oblast Burgas, opština Nesebar), koјe se nalazi 3 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čiste vode Crnog mora. . Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u odmaralištu Sunčev breg). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 31 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
1+kk
Površina
53 m2
Korisna površina
46 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
460 m
Lekar
1 km
Kafana
800 m
Restoran
440 m
Bar
520 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00