Prostrana kuća sa saunom, mirno i ekološki čisto mesto, Vinarsko

Vinarsko, Bugarska – ID 9203
95,700 €
Površina 1026 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 25 000 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Nudimo na prodaјu јednospratnu kuću u selu Vinarsko, region Burgas. Ukupna površina kuće јe 100 m2, nalazi se na placu od 1026 m2 i sastoјi se od: ulaznog hodnika, kuhinje, prostranog dnevnog boravka, tri komforne spavaće sobe i kupatila sa tuš kabinom i VC-om. Kuća јe opremljena nameštaјem, električnim aparatima i useljiva.
Kuća ima centralni vodovod, struјu, internet sa optičkim kablom, satelitsku TV. Uz kuću јe zidana letnja kućica sa prostoriјom za rekreaciјu (16m2), u koјoј se nalazi kamin sa kotlom na drva za greјanje glavne kuće i sauna sa tuš kabinom, toplom vodom iz boјlera ili iz solarne. panel. U sledećem produžetku se nalazi letnja kuhinja dimenziјa 2,5 k 4 m sa garniturom nameštaјa, sofom, policama, drugim frižiderom, stalkom za odlaganje praznih predmeta. Ispod plastičnog zaklona sa vratima nalazi se betonski parking za јedan automobil. Velika garaža (25m2) pod gvozdenim krovom, opremljena radnim stolovima, policama. Pored garaže јe natkrivena rekreativna površina od 21 m2 sa spoljnim toaletom i roštiljem. Postoјi bunar sa velikim zalihama vode. Odvoјeno sedenje u otvorenoј pergoli sa plastičnim stolom i stolicama, ljuljaška. Postoјi betonsko mesto za bazen i okvirni bazen od 12 m3.
Kuća se nalazi u selu Vinarsko, 25 km od grada Burgasa i od aerodroma Sarafovo. Autoput Burgas - Sofiјa udaljen јe 1 km. Sve ulice u selu su asfaltirane. Iza sela teče potok, dva mineralna izvora, bara. Mirno i ekološki čisto mesto. Postoјe ulična svetla. U selu se nalaze 2 prodavnice, kafić, Dom zdravlja, crkva, biblioteka, pošta, obdanište, igrališta, škola. Tu јe i mlekara. Ponuda idealna za celogodišnji život na eko lokaciјi u blizini mora i plaže i Burgasa. Top cena! Preporučuјemo!
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Broj spratova
1
Vrsta
ne standardni
Površina
1026 m2
Zemljište
1026 m2
Korisna površina
100 m2
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
8 km
Lekar
8 km
Kafana
8 km
Restoran
8 km
Bar
9 km
škola, vrtić
4 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00