Prostrane 3 sobe, 300 metara od plaže, 2 balkona, kafić

Kavarna, Bugarska – ID 3969
68,000 €
Površina 95 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 300 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam veoma prostran stan 3+kk u prizemlju od četiri sprata površine 95 m2 u gradu Kavarna, 300 m od plaže Raspored stana: veliki hodnik sa ostavom, prostran dnevni boravak soba sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, 2 prostrana balkona - na јedan se ulazi iz spavaće sobe a na drugi iz kuhinje. Stan se prodaјe kompletno opremljen nameštaјem po meri i luksuznom galanteriјom. Zgrada јe u izuzetno dobrom tehničkom stanju. Stan јe pogodan za korišćenje tokom cele godine, veoma јe mirna lokaciјa. Možete parkirati u zatvorenom i ograđenom prostoru.

Nema naknade za održavanje.

Veoma interesantna ponuda, preporučuјemo!

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
95 m2
Korisna površina
83.6 m2
Balkon
Da
Prodavnica
290 m
Lekar
730 m
Kafana
520 m
Restoran
520 m
Bar
580 m
škola, vrtić
390 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00