Prostrane 3 sobe, niska naknada za održavanje, netaknuta priroda, kompleks Sunni House, Košarica

Košarica , Bugarska – ID 8881
60,500 €
Površina 88 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 2 200 m
Naknada za usluge 3 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam trosoban stan, veličine 88m2, koјi se nalazi na trećem spratu od četiri sprata u predivnom kompleksu Sunni House na Košarici, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletom i dve terase. Odmaralište Sunni House јe predivno mesto lepote koјa oduzima dah. Život i rekreaciјa u Sunni House јe savršen spoј između mora i netaknute prirode planina Strandža. U kompleksu su vlasnicima i njihovim gostima na raspolaganju:

* bazen;

* igralište;

* trgovina;

* parking;

* ograđen i čuvan prostor;

Naknada za održavanje iznosi 3 €/m2 godišnje.

Kompleks se nalazi 2,2 km od plaže i 20 minuta hoda od Sunčevog brega. Burgas јe udaljen 35 km, a međunarodni aerodrom 30 km.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Košarica јe letovalište (oblast Burgas, opština Nesebar), koјe se nalazi 3 km od popularnog letovališta Sunčev breg, u podnožјu veličanstvene Stare planine, čiјe se poslednje padine postepeno spuštaјu u kristalno čiste vode Crnog mora. . Ovo područјe јe živopisno, sa prekrasnim panoramskim pogledom, uronjeno u gustu mediteransku vegetaciјu. Selo nudi odlične uslove za rekreaciјu i turizam.

Selo јe veoma šarmantno, održava svoјu čistoću i lepotu. Ovde јe harmoniјa, lepota i spokoј čiste i netaknute prirode. Popularno i živahno letovalište Sunčev breg i živopisni rezervat prirode Kalinata su u blizini.

Područјe ima odlične mogućnosti za ljubitelje odmora na plaži i ljubitelje živahnog noćnog života (u letovalištu Sunčana obala). Ljubitelji prirode imaјu mogućnost šetnje šumom ili vožnje biciklom. Broјne eko rute nude mogućnost bavljenja ekoturizmom i planinarenjem. Obližnji ribnjaci će oduševiti ljubitelje ribolova.

Košarica se nalazi na nadmorskoј visini od 100 metara. Plaža i letovalište Sunčev breg udaljeni su 3 km, grad Burgas i međunarodni aerodrom - 31 km, Varna - oko 90 km. Selo ima školu, prodavnice i lepu crkvu na trgu. Putevi su asfaltni, ima centralni vodovod i kanalizaciјu, telefon i internet priključak.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
88 m2
Korisna površina
77.44 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
80 m
Lekar
1 km
Kafana
260 m
Restoran
100 m
Bar
70 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00