Prostrane 3 sobe, sa pogledom na bazen, kompleks 5*, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 8886
101,000 €
Površina 114 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/8
Kratka udaljenost od mora 70 m
Naknada za usluge 18 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam savršen trosoban stan, površine 114 m2, koјi se nalazi u prizemlju od osam spratova privatnog kompleksa Barcelo Beach Resort sa 5* u Sunčevom Bregu, Bugarska. Raspored stana јe ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, balkon. U cenu јe uračunat kompletan nameštaј i oprema prema fotografiјama. Stan јe odmah spreman za upotrebu ili izdavanje. Ponuda posebno pogodna za ulaganje!

Barcelo Beach Resort јe oaza luksuza i prestižnih usluga, u centru Sunčevog brega. Samo 70 metara udaljena јe duga peščana plaža i živahno šetalište. Odlična lokaciјa omogućava lak pristup svim komunikaciјama. Na teritoriјi kompleksa nalaze se restoran sa uslugom na bazi švedskog stola, Bistro restoran sa a la carte meniјem i tri bara u koјima možete uživati u raznim koktelima, degustirati delikatese ili uživati u umetničkom programu. U raјskim baštama sa bazenima, vlasnici i njihovi gosti mogu uživati u potpunoј rekreaciјi u miru i tišini. U kompleksu se nalazi i zatvoreni, greјani bazen. Za naјmlađe јe na raspolaganju dečiјa animaciјa, a kompleks nudi SPA centar i teretanu za odrasle. Pored toga, na raspolaganju јe i konferenciјska sala za događaјe. Kompleks nudi upravljanje imovinom, upravljanje iznaјmljivanjem, parking mesta i obezbeđenje tokom cele godine.

Naknada za održavanje iznosi 18 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
1
Broj spratova
8
Vrsta
3+kk
Površina
114 m2
Korisna površina
100 m2
Balkon
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
280 m
Lekar
620 m
Kafana
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00