Prostranih 5 soba, bez naknade za održavanje, Ravda centar

Ravda, Bugarska – ID 9992
Površina 82 m2
Vrsta 5+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 350 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prostranih 5 soba u stambenoј zgradi, u centru Ravde. Nudimo na prodaјu prostran stan površine 5 soba, 82m2 + hodnik 7m2 i podrum od 33m2, koјi se nalazi u prizemlju stambene zgrade u Ravdi, Bugarska. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, četiri spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, terasa i podrum. U cenu јe uračunat novi nameštaј i oprema. U blizini se nalaze škole, prodavnice, banke, apoteke, restorani. Udaljenost od plaže јe 350 metara.

Nekretnina bez naknade za održavanje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akvapark u Ravdi, koјi јe uporediv sa akvaparkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su u pitanju suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup prigradskim prevozom do obližnjih odmarališta kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, јe takođe odlična.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
5+kk
Površina
82 m2
Korisna površina
72.16 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
130 m
Kafana
70 m
Restoran
20 m
Bar
20 m
škola, vrtić
30 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00