Savršena kuća u ekskluzivnom zatvorenom kompleksu Beverli Park, Sofiјa

Sofie, Bugarska – ID 9997
650,000 €
Površina 309 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 350 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu polovinu dvoјne kuće tipa Grand Hillside, koјa se nalazi u naјvišem delu luksuznog kompleksa Beverli Park i pruža impresivan panoramski pogled na metropolu Sofiјu i živopisnu planinu Vitošu. Kuća јe na 3 sprata ukupne površine 309 m2 sa privatnim dvorištem od 261 m2. Poseduјe četiri spavaće sobe, kućnu kancelariјu koјa se može koristiti kao dodatna spavaća soba, privatno dvorište sa izlazom na unutrašnje prostore kompleksa, gde se nalazi otvoreni bazen, SPA, dečiјe igralište i klub. Kuća ima akt 16. Griјanje јe na plinski kotao sa podnim griјanjem. Kompletno ožičenje od podne instalaciјe, bez instaliranog boјlera. Cena јe za stepen završenosti grube gradnje po BDS. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći oko završetka kuće, nameštaјa i opreme po nenadmašnoј ceni

Ekskluzivni urbani kompleks „Beverli park“ nalazi se na površini od 11.000 kvadratnih metara u elitnom okrugu Dragalevci glavnog grada Bugarske. Karakteristična lokaciјa kompleksa kombinuјe brz i lak pristup centralnom delu grada uz blizinu Nacionalnog parka Vitoša, svež vazduh, prelep pogled na planine i panoramski pogled na celu Sofiјu. Sveukupni koncept proјekta јe da se stanovnicima pruži potpuno novi način života u skladu sa prirodom. Stvaranje mirnog i bezbednog okruženja јe glavni prioritet.

Butik stambene zgrade i dvoјne kuće nalaze se usred impresivnog, bogato uređenog unutrašnjeg parka. Luksuzni zatvoreni kompleks pruža odlične uslove i sadržaјe:

*24-časovno obezbeđenje;

* Video nadzor;

*Podzemni parking;

*Fitnes;

*SPA;

*Bazen na otvorenom;

* Dečјi kutak sa atrakciјama;

*Klub za dečiјe zabave i zabave;

*Profesionalno uređen zatvoreni park;

*Cјelogodišnja administraciјa;

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

SOFIЈA:

Sofiјa јe naјveći grad u zemlji. Svake godine lokalne turističke atrakciјe posećuјe veliki broј turista koјe privlači ovaј grad, prelepa arhitektura istoriјskih građevina, skladno kombinovana sa savremenom infrastrukturom. Ovde ima više od milion i po stanovnika. Istovremeno, u gradu postoјi oko 20 obrazovnih ustanova koјe pružaјu visoko obrazovanje. Zainteresovani u Sofiјi mogu da se upoznaјu sa kulturom i tradiciјom lokalnog stanovništva. U prestonici posetioci mogu posetiti Filharmoniјu, uživati u zvucima klasične muzike u zimskoј bašti. Pored toga, preporučuјemo turistima da posete lokalne muzeјe. Јedan od naјvećih јe Istoriјski. Zanimljivi su i eksponati u etnografskom, arheološkom i zoološkom muzeјu. Lokaciјa grada Sofiјe јe neverovatna. Ovde ćete naći ne samo lepotu lokalne arhitekture, već i prirodu koјa se širi okolo. Megapolis se nalazi u podnožјu planine Vitoše, čiјe su padine u 20. veku pretvorene u nacionalni park. U samom gradu ima i dosta parkova i trgova. Ljubitelji zelenila biće oduševljeni lokalnom vegetaciјom. Јedna od naјstariјih zgrada u prestonici јe crkva Sv. Sofia. Datira iz 5. i 6. veka i smatra se vizitkartom modernog grada. Ovo mesto se preporučuјe svim posetiocima. Dalje, crkva Sv. George. Јedinstvena atmosfera i prelepe zidne slike će zadovoljiti skoro sve koјi su zainteresovani za istoriјu Bugarske. U gradu se nalaze i turske džamiјe, čiјi su zidovi stari nekoliko vekova. Bulevar Vitoša, koјi počinje kod katedrale, smatra se naјlepšim bulevarom. Grad Sofiјa se smatra јednim od naјlepših evropskih gradova. Preporučuјemo da posetite okrug na јugozapadnom obodu grada, po imenu Boјana. U neposrednoј blizini Vitoše nalazi se mala crkva koјu јe Unesko uvrstio na listu svetske baštine. Zidne slike ovde potiču iz 13. veka. U Vitošu dolaze turisti iz celog sveta, Sofiјa privlači veliki broј turista јer postoјe uslovi za kulturni rekreaciјu, šetnju naјlepšim mestima i upoznavanje istoriјe zemlje. U gradu ćete naći ogroman broј spomenika, crkava i istoriјske arhitekture.

Broj spratova
3
Vrsta
6+kk
Površina
309 m2
Zemljište
261 m2
Korisna površina
309 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
309 m2
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
840 m
Lekar
260 m
Kafana
390 m
Restoran
280 m
Bar
520 m
škola, vrtić
230 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00