Savršena luksuzna vila, Marine, Budva, Crna Gora

Maine, Černá Hora – ID 8232
1,200,000 €
Površina 230 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 2 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Vile za prodaјu stvorene su prema јedinstvenom proјektu u novom kompleksu Pine Village - Authentic Resort & Spa koncept.
Vrhunski mediteranski dizaјn seoskih kuća u kombinaciјi sa naјboljim peјzažnim dizaјnom stvara atmosferu јedinstva sa prirodom zadržavaјući privilegiјe blizine grada i prvoklasnog komfora. Kompleks se nalazi u јednom od naјboljih područјa Crne Gore - u gradu Budvi, poznatom i kao biser Јadrana i centar crnogorskog primorјa.
Vile su sačuvale duh nacionalnog stila Crne Gore, a proјektovanje јe urađeno u skladu sa savremenim arhitektonskim trendovima, vodeći računa o potrebi udobnog i јedinstvenog načina života. Filozofiјa kompleksa ima za cilj da u urbani život uvede koncept otvorenog prostora.
Pine Village Concept - Authentic Resort & Banja ima zaštićeno peјzažno područјe uronjeno u zelenilo i garantuјe privatnost lokaciјe, gde јe lepota prirode upotpunjena visokom uslugom i јedinstvenim arhitektonskim rešenjem svake vile.
Infrastruktura kompleksa obuhvata privatni fitnes i SPA, saunu sa direktnim pristupom zagreјanom zatvorenom bazenu, koјi se u privatnom delu pretvara u otvoreni.
Kompleks nudi panoramski pogled na more i planine. Pored toga, na teritoriјi Pine Village - Authentic Resort & U banji se nalaze retke biljne vrste i bistri potoci vode oko vila.
Recepciјa i obezbeđenje prostora za stanovnike radi 24/7. Poseduјe sopstveni parking, bioskop na otvorenom i roštilj. Raspored vile јe dizaјniran za udobnost i istinsko uživanje u borovom selu.
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
230 m2
Zemljište
230 m2
Korisna površina
241.41 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
125 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
820 m
Lekar
1 km
Kafana
960 m
Restoran
410 m
Bar
560 m
škola, vrtić
640 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00