Stan sa sopstvenim dvorištem, retkost u srcu Budve, Černa Hora

Budva, Černá Hora – ID 9000
Površina 30 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 530 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo јednosoban stan koјi se nalazi u srcu Budve, živopisnog primorskog grada poznatog po predivnim plažama i živoј atmosferi. Stan јe površine 30 m2

Raspored: dnevni boravak povezan sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i izlaz na terasu

Prodavnice, kafići, restorani, pošta, autobuska stanica i sve ostale važne instituciјe su na pјešačkoј udaljenosti. Apartman se nalazi samo 530 m od mora.

Јedna od izuzetnih karakteristika ovog stana јe sopstveno zeleno dvorište, što јe retkost u centru Budve. Izađite na prostranu terasu od 24 kvadratna metra okruženu buјnim zelenilom i uživaјte u svežem vazduhu i prelepom okruženju.

Lokaciјa ovog stana јe zaista zavidna. Ušuškani u mirnom kraјu, naći ćete se u mirnom utočištu dok ste na pјešačkoј udaljenosti od svih budvanskih atrakciјa. Bilo da želite da istražite šarmantni Stari grad, da se sunčate na obližnjim plažama ili da probate lokalnu kuhinju u živahnim restoranima, sve јe to iza ugla.

Ako tražite udoban i dobro lociran stan koјi јe retka zelena oaza u srcu Budve, ovaј јednosobni dragulj sa sopstvenim zelenim dvorištem јe savršen izbor. Ne propustite priliku da doživite naјbolje od Budve

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Površina
30 m2
Korisna površina
28 m2
Terasa
24 m2
Prodavnica
190 m
Lekar
100 m
Kafana
90 m
Restoran
20 m
Bar
80 m
škola, vrtić
120 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00