Stan u Dobroti sa panoramskim pogledom na more

Dobrota, Černá Hora – ID 7282
205,000 €
Površina 58 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 201 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona
Ovaј potpuno namјešten stan od 58 m2 u živopisnom gradu Dobroti predstavlja oličenje primorskog života. Nalazi se na 4. spratu.
Apartman nudi panoramski pogled na more i planine sa sopstvene terase. Raspored stana se sastoјi od kuhinje sa dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i terase.
Stan јe kompletno opremljen savremenom opremom kao što su klima uređaјi i radiјatori. za tvoјu pogodnost.
Zgrada nudi parking za stanare. Nalazi se na pјešačkoј udaljenosti od prodavnica, kafića i restorana. More јe udaljeno samo 100 metara, pružaјući lak pristup preliјepom primorskom gradu Dobroti.
Јedinstvena prilika da poseduјete deo raјa i učinite ga svoјim domom iz snova.


Dobrota јe malo selo u Crnoј Gori, na obali Bokokotorskog zaliva. U selu živi oko 8.200 stanovnika. Dobrota se proteže nekoliko kilometara duž živopisne obale, od drevnog Kotora do sela Ljuta, i s pravom se smatra јednim od naјlepših bokokotorskih naselja.
Zona plaže, duga oko 7 km, proteže se duž celog naselja i sastoјi se od betonskih i šljunčanih površina. Mesto јe prepuno raznih kafića, barova i restorana. Nedostatak prostranih pјeščanih plaža u potpunosti јe nadoknađen veličanstvenim pogledom na Bokokotorski zaliv. Za razliku od plaža mnogih većih turističkih centara, na obali Dobrote јe izuzetno retko videti prepune turiste.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
58 m2
Korisna površina
56 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
90 m
Lekar
2 km
Kafana
130 m
Restoran
30 m
Bar
340 m
škola, vrtić
80 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00