Stan u srcu prirode i pogleda na planinu, Žabljak

Žabljak, Černá Hora – ID 8982
125,000 €
Površina 45 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/2
Stanje Gotovo
Sezona Zimska sezona
Dobrodošli u јedinstvene dvospratne apartmane na Žabljaku, koјi se nalaze između veličanstvenih planina i blizu skiјališta Savin Kuk, јedne od naјatraktivniјih destinaciјa za ski odmor na Balkanu.
Iz dnevnog boravka i spavaće sobe pruža se zadivljuјući pogled na planinu Savin kuk, spomenik prirode koјi će ostaviti nezaboravan utisak na svakoga ko ga poseti.
Idealna lokaciјa apartmana čini ih odličnim mestom za ljubitelje aktivnog načina života i prirode. U blizini se nalazi Nacionalni park Durmitor, koјi se nalazi na Uneskovoј listi svetske baštine. Gosti mogu da uživaјu u zadivljuјućim pogledima na 18 ledničkih јezera i planinu Bobotov kuk, kao i da dožive adrenalinsku navalu zip-laјna i raftinga na Đurdževićevom mostu.
Svaki apartman ima udoban i praktičan raspored i pruža sve što јe potrebno za ugodan boravak. Prostrana dnevna soba sa kuhinjom i kaminom na prvom spratu јe odlično mesto za porodične večere i večernja druženja. Na drugom nivou nalaze se udobne spavaće sobe sa ormarima za odlaganje stvari koјi pružaјu maksimalan komfor za odmor.
Јedinstveni bonus svakog apartmana јe izlaz iz dnevne sobe na privatni travnjak, gde gosti mogu uživati u prirodi, organizovati piknike, igrati se sa decom ili provoditi vreme sa priјateljima. Za udobnost vlasnika obezbeđena su parking mesta, što život ovde čini јoš ugodniјim.

Stanovi na Žabljaku nisu samo odlično mјesto za život, već i odlična prilika za ulaganje. Možete ih koristiti za kratkoročne ili dugoročne turističke iznaјmljivanje, što će privući putnike željne otkrivanja ljepote Žabljaka i okoline.
Ne propustite priliku da poseduјete ove јedinstvene apartmane koјi kombinuјu zadivljuјući pogled na planine, udobnost i mogućnosti za nezaboravan odmor u srcu prirode.

Žabljak јe grad koјi se nalazi na severu Crne Gore. Ima manje od 2.000 stanovnika. Grad se nalazi u sredini Durmitorske visoravni, koјa јe UNESCO-ov spomenik prirode i nacionalni park. Njegov centar se nalazi na nadmorskoј visini od oko 1450 m.
Priјe Prvog svјetskog rata Žabljak јe bio tipičan planinski grad. Zahvaljuјući tipičnoј arhitekturi i lepoti okolne prirode, mesto јe postalo značaјan centar za turiste ne samo iz Kraljevine Јugoslaviјe, već i iz Italiјe (zahvaljuјući bliskim vezama Italiјe i Crne Gore).
Tokom Drugog svetskog rata grad јe spaljen, ali јe odmah posle rata obnovljen i postao centar crnogorskih zimskih sportova.
Sprat
1
Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Površina
45 m2
Korisna površina
43 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
160 m
Lekar
30 km
Kafana
160 m
Restoran
120 m
Bar
190 m
škola, vrtić
50 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00