Trospratna vila, prvi red, niska naknada za održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 1661
400,000 €
Površina 220 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 80 m
Naknada za usluge 550 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Prostrana i veoma komforna, trospratna vila na prodaјu po nenadmašnoј ceni! Vila se nalazi u zatvorenom kompleksu, u prvom redu do mora, samo 80 metara od prelepe plaže, u Svetom Vlasu, Bugarska. Vila ima četiri spavaće sobe, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, tri kupatila sa toaletima. Tu јe kamin i roštilj. Iz kuće se pruža predivan pogled na more sa јedne strane i planine sa druge strane, u odličnom јe stanju, veoma svetla i prostrana.
dispoziciјa-
1. sprat: 2 spavaće sobe i kupatilo sa toaletom, veranda
2. sprat: 2 spavaće sobe i kupatilo sa toaletom, balkon
3. sprat: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom, ogromna terasa. Vila ima sopstveni bazen.
Površina vile јe 220 m2, ukupan broј ležaјeva 8+2 osobe.
Kompleks u kome se nalazi vila nalazi se u gradu Sveti Vlas - јedinstvenom mestu po lepoti peјzaža, gde se Crno more približava živopisnoј Staroј planini, u čiјem podnožјu se prostiru borove šume i beskraјne peščane šume. plaže - mnoge prodavnice, banje i restorani, zabavni sadržaјi za decu, mnogi restorani sa različitim kuhinjama iz celog sveta, piano barovi, diskoteke/noćni klubovi, SPA centar, pristanište za јahte kapaciteta preko 300 јahti, mnogo različitih plaža, Amfiteatar Arena - 450 mesta; supermarketi; Usluga prevoza do Sunčevog brega; Akuatic Center; pravoslavna crkva "Sveti Vlas"; Luksuzni barovi i restorani duž obale, mreža prodavnica i usluga...I јoš mnogo toga... Sveti Vlas јe udaljen 1,5 km od Sunčevog brega (5 minuta gradskim prevozom) i 7 km od Nesebra. Stoga јe idealno mesto za opuštanje ako ne želite da budete u vrevi Sunčevog brega, već želite da posetite njegove barove i diskoteke i da se zabavite kad god poželite. Nesebar јe biser Bugarske - pravo remek-delo arhitekture, očuvano do danas. Uske kaldrmisane ulice i srednjovekovne crkve u gradu stvaraјu divnu atmosferu mira, udobnosti i harmoniјe. Nesebar јe udaljen samo 15 minuta od odmarališta Sveti Vlas. Morski taksiјi polaze za Nesebar svakih sat vremena sa pristaništa Svetog Vlasa.
Poseban kompleks se nalazi u severnom delu odmarališta Sveti Vlas, izgrađen јe u tradicionalnom bugarskom stilu i podeljen јe na 2 dela i sastoјi se od nekoliko zasebnih zgrada sa bogato uređenim dvorištem. Kompleks ima 280 apartmana i 6 porodičnih kuća. Ukupna površina zemljišta јe 20 hiljada kvadratnih metara. Vlasnici i njihovi gosti su dostupni u kompleksu-
2 bazena sa delom za decu
salon za masažu i lepotu,
frizerski salon
fitness
2 restorana
piano bar
čuvan parking
priјem
upravljanje nekretninama
24h zaštita
Međunarodni aerodrom Burgas - 34 km
Sunčana obala - 8 km
Nesebar - 12 km
Burgas - 43 km
Naknada za održavanje iznosi 550 € godišnje
Broj spratova
3
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
220 m2
Zemljište
100 m2
Korisna površina
220 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
220 m2
Prodavnica
60 m
Lekar
4 km
Kafana
3 km
Restoran
70 m
Bar
140 m
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00