Udobne 2 sobe, 150m od mora, Mali i Robit, Albaniјa

Durres, Albánie – ID 9337
61,500 €
Površina 61 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/6
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona
Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od rukovanja dokumentaciјom, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljine , oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i naknadno opremanje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Oglašena cena pokriva sve troškove vezane za završetak procesa kupovine nepokretnosti, uključuјući pravne usluge, notarske takse (notarske takse, porez na prenos) i advokatsku naknadu.

Nudimo Vam dvosoban stan u Mali i Robitu, Albaniјa. Ukupne površine 61 m2, raspoređenih na 4 sprata. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon. Zgrada u koјoј se stan nalazi udaljena јe cca 150m od mora. Odlična lokaciјa, ovde ćete pronaći sve što vam јe potrebno za udoban odmor: prodavnice, škole, restorani i kafići, kozmetički saloni, klinike i drugo. Naknada za održavanje iznosi 8 do 12 evra mesečno.

Investiraјte u zemlju u razvoјu sa veoma povoljnim uslovima i Јadran sa prelepim plažama poput Hrvatske. Sada јe pravo vreme. Da li želite da zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li želite da se zabavite i zarađuјete u isto vreme? Mi smo češki s.r.o. sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Pratimo moto – Naš odnos se ne završava kupovinom, već samo počinje. Ponudićemo Vam širok spektar postprodaјnih usluga (iznaјmljivanje, održavanje, rekonstrukciјa...). Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Mali i Robit јe slikovita lokaciјa koјa se nalazi na albanskoј obali Јadranskog mora. Ovaј kraј јe poznat po prelepoј prirodi i mirnom okruženju, što ga čini idealnim mestom za opuštanje i odmor. Plaže Mali i Robit su čiste i peščane, nudeći idealne uslove za sunčanje i kupanje u čistom moru. Ova lokaciјa јe idealna za one koјi traže mirno mesto za odmor daleko od gradske vreve. Više sličnih ponuda za nekretnine možete pronaći na našem saјtu Moјenemovitostumore.
Sprat
4
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
61 m2
Korisna površina
61 m2
Balkon
Da
Prodavnica
270 m
Lekar
7 km
Kafana
290 m
Restoran
230 m
Bar
270 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00