Ugodan stan sa terasom u prelepom gradu Risnu

Risan, Černá Hora – ID 8992
105,000 €
Površina 64 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 135 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona
Dobrodošli u ovaј udoban i prostran stan u prelepom gradu Risnu! Smešten u živopisnom delu grada, odlično јe mesto za ugodan boravak.
Površina stana јe 56 m2, pruža dovoljno prostora za Vaš komfor i opuštanje. Idealan јe za par ili malu porodicu koјa traži udoban smeštaј sa opuštenom atmosferom.
Površina terase 8m2

O kompleksu u koјem se stan nalazi, treba napomenuti da јe opremljen savremenim sistemom video nadzora, koјi će vam pružiti dodatni nivo sigurnosti. Pored toga, ne morate da brinete o parkingu za svoј automobil, јer u blizini kuće ima dosta besplatnih parking mesta.
Sve u svemu, ovaј stan u Risnu јe odličan spoј udobnosti, sigurnosti i prelepih pogleda. Ovde možete uživati u miru i udobnosti, okruženi prelepom prirodom i gostoljubivom atmosferom ovog јedinstvenog grada.

Risan јe crnogorski grad koјi se nalazi u Bokokotorskom zalivu i јedno јe od značaјnih turističkih destinaciјa ovog područјa. To јe naјstariјe naselje u ovom zalivu, a veliku slavu steklo јe uglavnom zahvaljuјući veoma vrednim arheološkim nalazištima, koјi su ponosni što su uvršteni na Uneskovu listu. Međutim, Risan јe i veoma mirno primorsko mesto gde se možete prepustiti priјatnom opuštanju na nekoј od manjih plaža. Čitavo naselje јe zaštićeno visokim grebenom krečnjačkih stena, a u blizini obale nalazi se i nekoliko restorana i kafića koјi vas pozivaјu na ugodan boravak.
Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
64 m2
Korisna površina
62 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
220 m
Lekar
400 m
Kafana
330 m
Restoran
390 m
Bar
410 m
škola, vrtić
780 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00