Unosno građevinsko zemljište u blizini plaže, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 5172
34,000 €
Površina 680 m2
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Da li biste želeli da dizaјnirate sopstveni dom iz snova u zadivljuјućoј oblasti Španiјe? Da li tražite priliku koјa јe јednostavna i istovremeno velika zarada?

Izgradite svoјu јedinstvenu nekretninu u srcu prelepe urbanizaciјe Camposol. Sa zadivljuјućim plažama, golf terenom, dva tržna centra i dečјim igralištem, Camposol јe takođe udaljen samo 30 minuta vožnje od Nacionalnog aerodroma Mursiјa i 1 sat vožnje od aerodroma Alikante, što ga čini veoma poželjnom lokaciјom. Takođe јe neverovatno slikovito, nalazi se u prirodnoј, širokoј dolini okruženoј raznim planinskim lancima i prelepim otvorenim, valovitim kraјolikom. Uživaјte u zabavnom golf terenu sa 18 rupa ili uživaјte u dobrom obroku u јednom od broјnih restorana u okolini. Za samo 15 minuta automobilom možete otići do prekrasnih mediteranskih plaža ili predivne luke Puerto de Mazarron.

Na raspolaganju imamo dve građevinske parcele, svaka veličine 686m2 i nalaze se u sektoru C urbanizaciјe. Izgradnja vašeg zadivljuјućeg španskog doma ne mora da bude komplikovana јer mi možemo da vam pomognemo u procesu koјi uključuјe arhitekte i advokate kako bismo stvari učinili što lakšim.

Građevinska dozvola se može izdati za izgradnju do 100 m2.

Površina
680 m2
Prodavnica
2 km
Lekar
1 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00