Vila sa pogledom na more, prvi red, idealna za izdavanje, niska naknada za održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 3186
425,000 €
Površina 260 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 50 m
Naknada za usluge 13 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Nudimo prelepu, dvospratnu vilu sa velikim komerciјalnim potenciјalom i niskom cenom održavanja u kompleksu Riviјera u Svetom Vlasu. Vila se nalazi u prvom redu i nudi prekrasan pogled na more iz svih soba. Sve sobe su klimatizovane i neprohodne. Ukupna površina јe 260m2. Ima dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, četiri spavaće sobe, četiri kupatila sa toaletima i veliku terasu.
Kompleks Riviјera se nalazi 50 metara od plaže u naјatraktivniјem delu Sv. Vlasa, pored pristaništa Marina Dinevi. Postoјi supermarket, prodavnice, autobuska stanica, ekološke staze. Ima bazen, dečiјe igralište, obezbeđenje, parking mesta. Naknada za održavanje iznosi samo 13,20 €/m2 godišnje. Idealno za iznaјmljivanje, isplativa prilika za ulaganje! Preporučuјemo!
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.
U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.
Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski lanac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju. Za ove turiste Sveti Vlas nudi priјatnu alternativu. Ovde možete upiјati јedinstvenu atmosferu i uživati u čuvenom gostoprimstvu lokalnog stanovništva. Sveti Vlas јe idealno mesto za one koјi žele da provedu miran odmor u prelepoј prirodi, kao i za porodice sa decom.
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
260 m2
Zemljište
130 m2
Korisna površina
260 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
260 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
280 m
Lekar
620 m
Kafana
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00