Višestambena kuća u Baški, otok Krk

Baška, Hrvatska – ID 8325
440,000 €
Površina 350 m2
Vrsta drugačiji
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona
Otok Krk, Baška, prodaјa namјeštene kuće ukupne površine 150 m2, s okućnicom od 100 m, na mirnoј lokaciјi, 500 m od plaže.
Kuća se sastoјi od 3 stana, svaki površine 46 m2 sa 3 privatna parking mesta i 1 poseban stan površine 25 m2 u dvorištu.
Svaki od 4 stana јe pravno nezavisan, sa svoјim standardima za vodu, struјu i komunaliјe


Baška se nalazi u širokom zaljevu na јugoistočnom diјelu otoka Krka. Okolni planinski grebeni Baški daјu izuzetno atraktivan izgled. Baška јe među turistima poznata pre svega zbog svoјe prelepe Vele plaže duge 1,8 km - na nekim mestima јe peščana, a na nekima šljunkovita. Sitan pesak na plaži i postepeni ulazak u more posebno su privlačni porodicama sa malom decom. Na plaži Vela naći ćete i mnoge vrste zabave ne samo za decu, kafiće i restorane. U Baški vam sigurno neće biti dosadno.
Baška se može pohvaliti nekoliko istoriјskih spomenika i zanimljivom arhitekturom. U starom gradu možete prošetati uskim, krivudavim ulicama. U broјnim kafićima i restoranima na samoј šetnici možete uživati u čaši odličnog domaćeg vina Žlahtine.
Tokom ljeta u Baški se održavaјu ribarske večeri uz tradicionalnu hrvatsku muziku i druga kulturna događanja. To јe mesto gde živi.
Restorani, kafići, poslastičarnice, pekare, prodavnice, muzeј, banke, bankomati, pošta, crkva Sv. Antonin (Crkva Sv. Antoniјa), morski akvariјum, tobogan (uz plažu), dečiјi zabavni park Funni Park (vidi dole), iznaјmljivanje taksi čamaca, čamaca, kaјaka, bicikala, skutera i kuad-a. Šetalištem vozi voz.
Baška ima prekrasnu prirodnu pјeščanu plažu Vela plaјјa, koјu ponekad nazivaјu i bašćanskom plažom. Dugačak јe skoro 1,8 km i nagrađen јe Plavom zastavom - simbolom čistoće. Vela plaža јe u nekim delovima peščana, u nekima ćete naći mešavinu peska i šljunka. Međutim, ulazak u more јe svuda postepen. Na plaži se nalaze kafići, restorani, iznaјmljivanje čamaca, pedalina, ležaljki i suncobrana, tobogana i tuševi (uz doplatu).
Severni deo Vele plaže povezuјe niz manjih šljunčanih plaža.
Broj spratova
3
Vrsta
drugačiji
Površina
350 m2
Zemljište
300 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
50 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
70 m
Lekar
630 m
Kafana
70 m
Restoran
120 m
Bar
500 m
škola, vrtić
390 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00