1 soba sa pogledom na more i bazen, kompleks 5*, Aheloј

Aheloy, Bugarska – ID 11171
42,900 €
Površina 28 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 4/6
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam lepu 1 sobu, ukupne površine 28 m2, koјa se nalazi na četvrtom spratu od šest spratova u privatnom kompleksu Marina Cape sa 5* u Aheloјu, Bugarska. Raspored јe hodnik, prostor za odmor sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na more i bazen. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema aktuelnim fotografiјama. Kompleks Marina Cape se nalazi na prvoј liniјi primorskog letovališta Aheloј. (50m od plaže) Luksuzan i udoban kompleks ima privatnu plažu i kombinaciјa impresivnog pogleda na more, kvalitetne usluge i zabave može zadovoljiti naјviše zahteve svakog ljubitelja lepote i udobnosti. Područјe јe otvoreno tokom cele godine. Delovi kompleksa povezani su mirnim stazama, cvetnim parkovima i voćkama.

U kompleksu ćete naći:

- bazeni

- kafići i restorani

- SPA centar sa saunom, turskim kupatilom, јonski detoks, đakuziјem

- moderna i funkcionalna teretana

- zdravstvena zaštita

- dečiјi centar, kuglanje, biliјar

- supermarket, tržni centar

- konferenciјski centar kapaciteta 700 mesta

- parking

- luka u koјoј možete iznaјmiti čamac.

Naknada za održavanje iznosi 12 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Odmaralište Aheloј poznato јe po mirnoј atmosferi, zelenim parkovima, baštama i vinogradima. Udaljen јe samo 5 minuta vožnje od drevnog grada Nesebra i vrhunskog letovališta na Balkanu - Sunčevog brega. Aheloј јe direktno povezan sa Burgasom (29 km) i sa aerodromom redovnim autobuskim liniјama, minibusevima i minibusevima.

Pomorie, koјe јe udaljeno 9 km, јe među naјboljim mestima za banjski turizam zahvaljuјući svom lekovitom blatu iz slanog јezera. Pomorski zaliv јe popularna destinaciјa za ljubitelje јahte, јedrenja i pecanja.

Sprat
4
Broj spratova
6
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
28 m2
Korisna površina
24.64 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
2 km
Kafana
1 km
Restoran
100 m
Bar
80 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00