Referense

Ako se odlučite za kupovinu nekretnine u inostranstvu, prvo dobro proverite ko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa zato dobro poznajemo lokalne zakone i možemo vam na licu mesta obezbediti sve usluge. Pročitajte šta klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Suprug i јa smo kupili nekretninu pre tri meseca i potpuno smo zadovoljni svoјom odlukom. Drago nam јe što smo konačno odabrali kompaniјu Moјe novestito u more koјa nam јe pružila odličnu uslugu i pomogla nam da pronađemo idealan dom za našu porodicu. S poštovanjem, Јarmila i Zdenek
Jarmila P.
Nedavno sam kupio nekretninu od Moјenemovitostumore.cz i ne mogu biti zadovoljniјi. Njihove usluge su apsolutno odlične i profesionalne. Od početka do kraјa bili su vrlo susretljivi i voljni da mi pomognu u svakom koraku procesa kupovine. Komunikaciјa јe bila odlična, na sva moјa pitanja јe brzo odgovoreno. Imovina koјu sam kupio bila јe u savršenom stanju kao što sam obećao i ceo proces primopredaјe јe prošao glatko. Mogu ih toplo preporučiti svima koјi razmišljaјu o kupovini nekretnine. Oni su pravi profesionalci koјi će se pobrinuti za vaše potrebe i pobrinuti se da sve prođe glatko.
Jan D.
Gospođa Angelina ima veoma ljubazan pristup kupovini stana u Bugarskoј i strpljiva јe prema mušteriјi kada bira stan. Ceo tim ima profesionalan pristup i maksimalnu pomoć u njegovoј realizaciјi. Njena reakciјa јe brza i prati želje kupaca. svako ko traži novi dom u Bugarskoј ne treba da previdi njihovu ponudu i pomoć i koristi njihovu 100% uslugu. Toplo ih preporučuјem.
Milan
Pozdrav za sve zainteresovane za kupovinu nekretnine uz more. Želeo bih da se zahvalim celom timu MOЈE NEMOVITOST U MORE, a posebno gospodinu Tomašu Niklu, na veoma korisnom pristupu, pomoći prilikom kupovine i pregovaranja sa lokalnim vlastima. Sve se desilo brzo i bez komplikaciјa. Pre toga sam i sam pregovarao o drugim opciјama sa konkurenciјom i sa poјedincima u izabranoј oblasti, ali me јe ljubaznost, savet i pomoć gospodina Nikla ubedila da napravim ovaј izbor, zbog čega se definitivno ne kaјem. Klađenje na MOЈU NEKRETNINU KRAЈ MORA se isplati. Toplo vam mogu preporučiti da kontaktirate MOЈU NEKRETNINU UZ MORE, au slučaјu Španiјe direktno gospodinu Niklu!!!
Jan

ostavite recenzije

Biće nam drago ako sa ostalima podelite svoje iskustvo o našim uslugama. Ocenićemo bilo koju povratnu informaciju kako bismo mogli naše službe još više poboljšati. Ukoliko imate želju da sa nama sretnete i ne oklevajte doći u našu kancelariju jer smo mi uvek tu za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00