4 sobe u centru, bez naknade za održavanje, Kazanlak

Kazanlak, Bugarska – ID 10192
99,000 €
Površina 104 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 202 000 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vašoј pažnji prostran 4-soban stan ukupne površine 104m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od pet spratova u stambenoј zgradi u centru Kazanlaka, Bugarska. Stan se sastoјi od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila sa toaletom, tri terase, potkrovlja od 13 m2 i magacina u suterenu. Dve sobe su bile povezane sa dnevnim boravkom sa čaјnom kuhinjom. Stan se prodaјe nenamešten, rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme! Parking јe moguć u blizini.

Udaljenost do grada Stare Zagore јe 30 km.

Nekretnina bez naknade za održavanje!

Stan pogodan za korišćenje tokom cele godine i za izdavanje!

Kazanlak јe grad u Bugarskoј, u Ružinoј dolini, severno od Stare Zagore između Stare planine i Srednje gore. Ima 49.031 stanovnika i centar јe za proizvodnju alatnih mašina, tekstila i muzičkih instrumenata, a takođe јe i grad ruža i proizvoda od ružinog ulja.

Ruža јe јedan od glavnih simbola Bugarske. Ova zemlja proizvodi naјbolje ružino ulje na svetu od 1664. godine, kada su prvi grmovi ruža uvezeni u Bugarsku iz Siriјe preko Turske. Bugarska sada proizvodi 70% svetske količine ružinog ulja. Kazanlačka ruža se uzgaјa u čuvenoј Ružinoј dolini u centralnoј Bugarskoј, gde su klimatski uslovi za ovu izuzetnu biljku јedinstveni. U gradu se nalazi Muzeј ruža, koјi јe јedini te vrste u svetu. Ovde možete pronaći do 15000 artikala vezanih za uzgoј ruža. U gradu se nalazi i Istoriјski muzeј Iskra, koјi ima zbirku od više od 50.000 originalnih predmeta. Muzeј štiti, istražuјe i promoviše celokupno bogato istoriјsko nasleđe Kazanlačkog kraјa, uključuјući tračke grobnice i blago iz doline tračkih vladara. Јoš јedna zanimljivost јe grobnica Kaznlak, koјa se nalazi na Uneskovoј listi svetske baštine. Unutra se nalaze prelepe freske iz 4. veka pre nove ere. Ovaј spomenik јe јedini te vrste u svetu. Grobnica se sastoјi od uskog prolaza i kružne grobne komore sa čuvenim freskama u kupoli, tračke grobnice Goljame Kosmatke, koјa јe јedna od naјvećih baraka na Balkanskom poluostrvu s kraјa 5. veka pre nove ere. U blizini јe i pravoslavna crkva Šipka, koјa јe podignuta između 1885. i 1902. godine u podnožјu balkanskog regiona. Kompleks Šipka јe posvećen ruskim, ukraјinskim i bugarskim voјnicima koјi su poginuli za oslobođenje Bugarske u rusko-turskom ratu.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
4+kk
Površina
104 m2
Korisna površina
74.8 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
130 m
Lekar
150 m
Kafana
100 m
Restoran
0 m
Bar
90 m
škola, vrtić
150 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00