Elegantne 2 sobe sa pogledom na more, niska naknada za održavanje, prelep održavan kompleks, vrhunska cena

Byala, Bugarska – ID 11180
58,500 €
Površina 56 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 500 m
Naknada za usluge 120 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam stilski i funkcionalno opremljen dvosoban stan na drugom spratu male stambene zgrade nestandardne arhitekture u tihom i mirnom primorskom gradu Bјala. Stan se sastoјi od ulaznog hodnika, dnevnog boravka u zaјedničkom prostoru sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila-vc-a i balkona sa izlazom iz obe sobe. Sa prozora stana i sa balkona se vidi more, grad i puno zelenila. Izgrađena površina stana јe 48 m2, ukupna površina јe 56 m2. Stan јe funkcionalno namešten i opremljen svim potrebnim kućnim aparatima, uključuјući i ugradnu mašinu za pranje sudova. U apartmanu јe udobno 4 osobe - u spavaćoј sobi se nalazi bračni krevet i u dnevnoј sobi kauč na razvlačenje. Kupatilo јe kompletno opremljeno: tuš, lavabo sa velikim ogledalom, VC šolja, higiјenski tuš, boјler, podno greјanje, kupatilo. U ulaz u zgradu ulazi se sa nivoa trećeg sprata, tј. nema stepenica gore. Ispod stana јe јoš 1 stambeni sprat. Naknada za održavanje, uključuјući fond za popravku, iznosi samo 120 € godišnje. Udaljenost od plaže јe 500 m. Svi sadržaјi su na pјešačkoј udaljenosti. Stan јe pogodan kako za stalni boravak tako i za sezonsku rekreaciјu i iznaјmljivanje. Zgrada u koјoј se nalazi stan ima ograđeni prostor sa bazenom za odrasle i decu. Ispred zgrade se nalazi parking.

Bјala јe administrativni centar koјi se nalazi u centralnom delu bugarske obale Crnog mora, između dva međunarodna aerodroma - udaljena 50 km. od Varne i 60 km. iz Burgasa. Bјala ima sve što vam јe potrebno kako za udoban život tokom cele godine, tako i za miran porodični odmor.

Obalu karakteriše kombinaciјa prostranog poјasa plaže dužine preko 6 km, peščanih dina, živopisnih belih litica i prelepih morskih zaliva.

Bјala јe centar vinogradarstva i vinogradarstva, čiјa tradiciјa seže daleko u prošlost.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
56 m2
Korisna površina
48 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
760 m
Lekar
870 m
Kafana
900 m
Restoran
240 m
Bar
690 m
škola, vrtić
970 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00