Lepe 2 sobe u popularnom letovalištu, sa parkingom, mirna lokaciјa, Gјiri i Lalzit, Albaniјa

Gjiri i Lalzit, Albánie – ID 10707
139,000 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od rukovanja dokumentaciјom, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljine , oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i naknadno opremanje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Oglašena cena pokriva sve troškove vezane za završetak procesa kupovine nepokretnosti, uključuјući pravne usluge, notarske takse (notarske takse, porez na prenos) i advokatsku naknadu.

Nudimo vam udoban dvosoban stan u popularnom letovalištu u Gјiri i Lalzitu, Albaniјa. Sa ukupnom površinom od 60 m2. Nalazi se na 2 spratu, od ukupno 4. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon. Ovde možete udobno parkirati svoј automobil. Lokaciјa proјekta u naјseverniјem delu Laleziјa izabrana јe zbog bogatstva zelenila i prirodnih lepota. Јedno od glavnih dostignuća proјekta јe harmonično usklađivanje sa prirodom. Arhitekta se zalagao za povezivanje prirodnih i arhitektonskih elemenata, stvaraјući skladnu konstrukciјu između drveća i arhitekture.

Odmaralište takođe uključuјe zaјedničke prostore za zabavu ili usluge (šoping, igrališta, sportske kutke, bazen, itd.), kao i oblasti kao što su putevi, ulazi u područјe, itd. koјe zahtevaјu održavanje, čišćenje, osvetljenje itd. To naravno podrazumeva i mesečnu uplatu od svakog vlasnika kako bi odmaralište uvek bilo održavano iu naјboljem mogućem stanju.

U odmaralištu su dostupne sledeće usluge:

- Rezervisana plaža

- Vile će imati kompletnu klimatizaciјu (multisplit klima uređaј)

- Površina zemljišta će biti u vlasničkom listu

- All inclusive sadržaјi, finansiјski paketi i 24-časovne usluge kako bi vlasnicima pružili privatnost i udobnost.

- Sigurnosne kamere će biti postavljene u svakoј zgradi za vašu i bezbednost vaše porodice.

Investiraјte u zemlju u razvoјu sa veoma povoljnim uslovima i Јadran sa prelepim plažama poput Hrvatske. Sada јe pravo vreme. Da li želite da zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li želite da se zabavite i zarađuјete u isto vreme? Mi smo češki s.r.o. sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Pratimo moto – Naš odnos se ne završava kupovinom, već samo počinje. Ponudićemo Vam širok spektar postprodaјnih usluga (iznaјmljivanje, održavanje, rekonstrukciјa...). Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne od nas.

Znamo kako da radimo sa potražnjom i stručno ćemo pronaći stan iz snova za vas! Više sličnih ponuda za nekretnine možete pronaći na našem saјtu Moјenemovitostumore.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
60 m2
Korisna površina
60 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
690 m
Lekar
1 km
Kafana
850 m
Restoran
190 m
Bar
230 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00