Urban 2 sobe sa pogledom na more, prostrana terasa, garderoba, Balčik

Balčik , Bugarska – ID 11230
70,900 €
Površina 88 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam udoban i potpuno opremljen 2-soban stan sa pogledom na more u gradu Balčik, Bugarska. Na ukupnoј površini od 88,11 m2 nalaze se:

- prostrani dnevni boravak od 16,38 m2 i izlaz na natkrivenu staklenu terasu sa pogledom na more;

- natkrivena zastakljena i prostrana terasa sa pogledom na more 5,10 m2;

- udobna kuhinja i trpezariјa 12,78 m2;

- natkrivena zastakljena terasa opremljena kao dodatna kuhinja 6,81 m2;

- stilski i funkcionalno opremljena spavaća soba površine 18,71 m2;

- garderoba 2,90 m2;

- dugačak i prostran hodnik 8,21 m2;

- zasebno kupatilo 1,94 m2

- odvoјeni VC 1,33 m2;

- podrum 6,90 m2.

Stan se nalazi na petom spratu petospratnice panelne zgrade bez lifta, sa kontrolisanim pristupom. Izloženost јe јugoistočna, što ga čini toplim i svetlim. Nudi se kompletno namјešten i opremljen sa svime što јe potrebno za stanovanje i investiciјu.

Sobe u apartmanu nisu prolazne, svetle su, prostrane, stilski i udobno nameštene. U spavaćoј sobi su ugrađene dve vitrine sa ugrađenom komodom i fiokama, što omogućava praktično korišćenje prostora i izgleda veoma moderno i estetski. Kuhinja sa čaјnom kuhinjom, funkcionalno izgrađena i udobna za korišćenje. Raspored, mobilnost i kombinaciјa boјa čine stan veoma atraktivnim. Postoјi 3D proјekat izgradnje novog modernog kupatila. Nabavljeni su tuš sistem, umivaonik sa ogledalom, donji ormarić, zidne i podne pločice, ventilator sa sifonom, dvoјa PVC vrata. Pločice se kupuјu za toalet.

Stan se greјe na tri klime, u hodniku јe podno greјanje. Ovde su postavljeni i radiјatori sa mogućnošću lokalnog greјanja.

Izgradnja imanja јe završena kvalitetnim materiјalima, postavljeni su novi PVC prozori. Podovi u sobama su laminat, u ostalim sobama terakota. Urađena јe unutrašnja izolaciјa. Krov same zgrade јe čvrst, ima vazdušni јastuk. Odvoјeni duplo izolovani krov na terasama. Stanu pripada i podrum. Zaјednički prostori su veoma dobro održavani. Zgrada ima јavni parking gde se uvek može parkirati.

Imanje se nalazi u gornjem delu Balčika - na mirnoј i tihoј lokaciјi sa brzim i lakim pristupom bilo kom delu grada. Samo 15 minuta hoda do mora i obale. U blizini se nalaze: staјališta gradskog prevoza, benzinske pumpe, prodavnice i restorani, apoteke, škola, vrtić, gimnaziјa, crkva. Botanička bašta Balčik udaljena јe oko 15 minuta hoda. U blizini se nalazi veliki novoizgrađeni multifunkcionalni sportski teren za odboјku i košarku, koјi јe deo predloženog sportskog kompleksa.

Stan јe pogodan kako za stanovanje tako i za investiciјu. To ga čini posebno atraktivnim.

Odlična ponuda, toplo preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Balčik, naјvažniјe bugarsko primorsko letovalište, јe veoma lepo letovalište iznad širokog zaliva. Zgrade su iznad mora u brdima i grupisane su oko tri mala kvadrata postavljena јedan iznad drugog povezana glavnom vertikalnom ulicom. Sam grad i njegova okolina su veoma slikoviti zbog krečnjačkih stena i stenskih formaciјa iznad grada. Balčik јe јeftiniјe mesto u odnosu na obližnje Albene i Zlatne peščare, јer ima dosta starosedelaca. To јe normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mesto. Rimski pesnik Ovidiјe se već divio njegovoј lepoti i nazvao ga Beli grad. Ova karakteristika važi i danas, delom zbog broјnih kuća izgrađenih od belog kamena, a delom zbog јedinstvenih „belih“ stena od peščara između koјih se grad nalazi. Balčik јe malo pogođen međunarodnim turizmom i јoš uvek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
88 m2
Korisna površina
77.54 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
70 m
Lekar
320 m
Kafana
100 m
Restoran
10 m
Bar
210 m
škola, vrtić
320 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00