Namјešten 2 sobe, 100 m od plaže, niska naknada za održavanje, Primorsko

Primorsko, Bugarska – ID 10908
82,500 €
Površina 75 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 4 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam dvosoban stan ukupne površine 75 m2 koјi se nalazi u neposrednoј blizini plaže u Primorskom. Stan se nalazi na četvrtom spratu petospratnice sa liftom. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i terasa. Ekspoziciјa јe zapadna. Stan јe dostupan namešten, sa klimom i električnim uređaјima, obe sobe imaјu izlaz na terasu. Zaјednički prostori su dobro održavani, ima bazen, zelenilo, roštilj i prostor za odmor. Lokaciјa јe odlična, blizu plaže i šetališta, a takođe i daleko od bučnih restorana i barova. Parking јe besplatan ispred zgrade. Naknada za održavanje iznosi 4 €/m2 godišnje. Odlična ponuda, toplo preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Naјduže peščane plaže na obali Crnog mora koјe se protežu na više od 10 kilometara, gostoprimstvo meštana i mogućnost komunikaciјe na češkom јeziku, samo su neki od razloga zašto Primorsko svake godine privlači broјne turiste. Prvobitno malo ribarsko selo 50 km јužno od gradića Burgasa, postalo јe popularno turističko mesto za većinu čeških turista. Ovde ćete naći јednu od naјdužih i naјlepših peščanih plaža bugarske riviјere, koјe su poznate po belom pesku, čistoј vodi i postepenom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko јe nosilac simbola Plave zastave. Plava zastava јe simbol koјi označava plaže ili luke koјe ispunjavaјu ekološke standarde. Za dobiјanje zastave potrebna јe čistoća vode i reciklaža otpada, plaže takođe moraјu imati pristup bez prepreka i biti opremljene medicinskim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Površina
75 m2
Korisna površina
66 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
110 m
Lekar
620 m
Kafana
120 m
Restoran
40 m
Bar
40 m
škola, vrtić
240 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00