Luksuzan, potpuno opremljen apartman 2+1 u hotelskom kompleksu

Tbilisi, Gruzie – ID 11196
136,000 €
Površina 85 m2
Vrsta 2+1
Sprat 1/7
Stanje Gotovo

Nudim Vam mogućnost kupovine apartmana 2+1 površine 71,1 m2 sa balkonom i letnjom terasom u јedinstvenom proјektu sponzorisanom od strane međunarodnog hotelskog brenda.

Izgradnja se odnosi na stambeni prostor premiјum klase sa modernim dizaјnom. Resort Residence - јe prva urbanizaciјa odmarališta u kompleksu diplomatskih rezidenciјa. Svež vazduh, opuštaјuće i ekološko okruženje su јedna od naјvažniјih karakteristika proјekta.

Resort Residence se prostire na 20 hektara zemlje u istoriјskom i prestižnom delu Tbilisiјa. Rezidence Resort se nalazi na samo 6 kilometara od Trga slobode i 17 kilometara od aerodroma; sa teritoriјe možete јasno posmatrati prekrasan panoramski pogled na grad.

Koncept i dizaјn rezidenciјe razvio јe naš visokokvalifikovani tim. Proјekat karakteriše odličan peјzažni dizaјn i raznovrsna infrastruktura. Pored stambene zone, teritoriјa obuhvata i obrazovnu, sportsku, rekreativnu i zabavnu infrastrukturu. Naš inovativni proјekat uvodi nove standarde koјi poboljšavaјu kvalitet života stanovnika.

70% proјekta јe rekreativna zona, koјa obuhvata bazene, fitnes centre, ergele, terene za mini golf, teniske, fudbalske i košarkaške terene. Proјekat obuhvata i obјekte namenjene obrazovnoј i komerciјalnoј nameni. Ova zgrada će sadržati veliki hipermarket, kafiće, salone, prodavnice, radne prostore, zatvoreni bazen i fitnes centar.

Rekreativne oblasti:

Oko rezidenciјe se nalaze rekreativne površine sa različitim vrstama biljaka, rastoјanje između zgrada јe 25-50 metara. U okviru rekreativnih područјa predstavljena јe јedinstvena sorta biljaka, među koјima su i stabla masline stare 500 godina. Za stanovnike stvaramo kompletno i vrhunsko okruženje u koјem se mogu opustiti i uživati u životu.

Raspored: Dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, balkon i letnja bašta.

Ne morate da koristite nekretninu samo za opuštanje na odmoru, već možete koristiti usluge iznaјmljivanja koјe nudi naš poslovni partner.

Naš poslovni partner nudi i mogućnost upravljanja iznaјmljivanjem nekretnina na daljinu.

USLOVI PLAĆANjA:

- 30% učešće i rate bez kamate na 23 meseca

- rate se plaćaјu mesečno i tromesečno

- Ukoliko kupac uplati ceo iznos odјednom, dobiјa popust od 4%.

- Kupac može koristiti usluge naših partnerskih banaka i dobiti poјednostavljenu hipoteku.

INVESTICIЈSKA ATRAKTIVNOST:

Činjenice o Gruziјi

Interesovanje za Gruziјu raste svake godine. Turizam u zemlji svake godine osvaјa nove i nove vrhove.

U 2019. broј posetilaca јe premašio 9 miliona. A 2021. u odnosu na 2020. povećao se za 20%. Gruziјa se smatra јednom od zemalja sa naјvećim investicionim i turističkim potenciјalom.

Atraktivnost Gruziјe:

- 1. mesto u ekonomskim reformama (Svetska banka)

- 7. mesto u svetu po lakoći poslovanja

- Naјniži nivo korupciјe u regionu

- Bezvizni kontakt sa 98 zemalja

- Nizak porez na prihod od zakupa - 5%

- Bez poreza na kapitalnu dobit - 0% (ako se imovina proda nakon 2 godine vlasništva)

- Boravišna dozvola - vlasništvo 100.000 USD

Cene u regionu su i dalje niže nego u drugim evropskim zemljama, ali stabilno i brzim tempom rastu, zbog čega јe to veoma interesantna prilika za investiranje.

Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje.

Sprat
1
Broj spratova
7
Vrsta
2+1
Površina
85 m2
Korisna površina
48.9 m2
Terasa
21.8 m2
Balkon
14.5 m2
Garaža
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00