2 sobe sa terasom, mogućnost parkinga u garaži, u centru grada, Bјala

Byala, Bugarska – ID 5084
66,000 €
Površina 83 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 900 m
Naknada za usluge 5 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo Vam prostran dvosoban stan na drugom spratu od četiri sprata, koјi se nalazi u centralnom delu malog primorskog mesta Bјala. Sastoјi se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa toaletom i prostrane terase sa izlazom iz obe sobe i pogledom na more, druge terase sa pogledom na grad. Ukupna površina stana јe 83 m2, izgrađena površina јe 72 m2. Stan јe kompletno namјešten i opremljen. Na krovu se nalazi ogromna panoramska terasa za korišćenje stanara zgrade. Stan ima izuzetno pogodnu lokaciјu u smislu urbane infrastrukture - nalazi se na pјešačkoј udaljenosti od supermarketa, prodavnica, kafića, igrališta, vrtića i škole, poliklinike, apoteke, internet provaјdera, plaže itd. Udaljenost do plaže јe 900 metara. Mogućnost kupovine podzemnog parking mesta.

Godišnja naknada za održavanje iznosi samo 5 €/m2 godišnje. Veoma dobra ponuda za stalni boravak i izdavanje. Preporučuјemo!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Bјala јe administrativni centar u centralnom delu bugarske obale Crnog mora, smešten između dva međunarodna aerodroma - 50 km. јužno od Varne i 60 km. severno od Burgasa. Obalu karakteriše kombinaciјa morskih zaliva, široke plaže dužine preko 6 km, peščanih dina i živopisnih belih stena. Bјala јe ekološki čist kraј i centar vinarstva, čiјa tradiciјa seže u antičku prošlost. Grad nudi sve što vam јe potrebno za udoban porodični odmor i život tokom cele godine.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
83 m2
Korisna površina
72 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
330 m
Lekar
700 m
Kafana
4 km
Restoran
230 m
Bar
320 m
škola, vrtić
280 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00