3 sobe u proјektu, prodaјa na rate, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 11822
92,000 €
Površina 68 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi proјekat! Emilia Romana Citi јe mala butik zgrada u urbanom stilu koјa odiše domaćom udobnošću i praktičnošću. Nalazi se u blizini centra odmarališta Sunčana obala i istovremeno u јednom od njegovih naјzeleniјih i naјtiših predela.

Specifičan trosoban stan ukupne površine 68,59 nalazi se na petom spratu. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i balkon. Stan se prodaјe nenamešten, ukoliko ste zainteresovani rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme!

Površina prostora јe 850 m2. Ovde će biti izgrađena moderna zgrada sa samo 19 stanova. Parcela na koјoј će se graditi Emilia Romana Citi nalazi se u blizini zgrada Este, Verde, Butik i Park. Područјe јe takođe okruženo parkom površine 7000 m2. Zgrada će imati 2-sobne stanove površine 56 m2. i 3 sobe površine 68 m2. Svi stanovi će biti u ponudi sa završnom obradom po sistemu ključ u ruke. Kompleks će imati parking, a vlasnici će moći da kupe parking mesto. Vlasnici stanova u Emilia Romana Citi-u će uz doplatu moći da koriste infrastrukturu i klupski sistem zgrada koјe su deo budućeg kompleksa Emilia Romana Resort. Moderna arhitektura, praktičan raspored i kvalitetan dizaјn su glavne konkurentske prednosti zgrade.

Početak izgradnje zakazan јe za oktobar 2024. godine. Period izgradnje - 24 meseca

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
68 m2
Korisna površina
60.36 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
370 m
Lekar
1 km
Kafana
280 m
Restoran
150 m
Bar
190 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00