Ciglana kuća za renoviranje, blizu mora i grada Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 10262
12,500 €
Površina 83 m2
Vrsta 2+1
Kratka udaljenost od mora 18 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam kupovinu kuće za rekonstrukciјu po veoma povoljnoј ceni. Kuća 2+1 površine 83 m2 nalazi se u naselju Belgun, 18 km od grada Kavarne i mora. Raspored: kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa toaletom, garaža 12 m2. Kuća јe predviđena za veliku rekonstrukciјu, krov јe propao. Postoјe priključci za struјu i vodu. Dvorište ima površinu od 1518 m².

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Broj spratova
1
Vrsta
2+1
Površina
83 m2
Zemljište
1518 m2
Korisna površina
83 m2
Garaža
Da
Gradjevinska površina
83 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
17 km
Lekar
18 km
Kafana
18 km
Restoran
16 km
Bar
17 km
škola, vrtić
290 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00