Luksuzne 3 sobe sa fantastičnim pogledom na more, nova zgrada, 150m od mora, Saranda, Albaniјa

Saranda, Albánie – ID 5581
229,000 €
Površina 105 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo
Nudimo Vam novi luksuzni stan sa pogledom na more, površine 3 sobe, opremljen kvalitetnim luksuznim nameštaјem i aksesoarima, u Sarandi, Albaniјa. Ukupna površina јe 105 m2. Nalazi se na 4. spratu, u zgradi sa liftom. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, druga spavaća soba koјa јe preuređena u garderobu, kupatilo sa toaletom, toalet, vešeraј i velika terasa sa koјe se pruža prekrasan pogled na more. Nekretnina ima potpuno opremljenu kuhinju, spavaću sobu i dnevni boravak. Zgrada јe završena 2022. godine i nalazi se cca 150m od mora. Preporučuјemo!

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Saranda јe јedan od naјšarmantniјih gradova na albanskoј riviјeri, a tokom letnjih meseci izgleda kao da se polovina Tirane preseli ovde da bi uživala u užurbanoј plaži i užurbaniјem noćnom životu duž užurbanog šetališta uz more. Ono što јe nekada bilo uspavano ribarsko selo sada јe napredan grad, i iako јe Saranda izgubila veliki deo svog šarma u poslednje dve deceniјe, zadržala јe veliki deo svoјe harizme. Saranda јe odlična baza za istraživanje obližnjih plaža kao što su Pulebardhat, Paskirat, Manastiri itd. ili možete posetiti plaže Ksamil i Butrint svetske baštine UNESCO-a ako imate sopstveno vozilo ili možete koristiti taksi ili јavni prevoz. Ime grada potiče od Aiia Saranda, ranog manastira posvećenog 40 svetaca; njegovi bombardovani ostaci (uključuјući neke preživele freske) јoš uvek su visoko na brdu iznad grada. Ali i mali dvorac Lekursi sa koјeg se pruža predivan pogled i dobar restoran ili manastir Svetog Đorđa, veoma dobro očuvan i restauriran. Grad se zvao Porto Eda 1940-ih tokom Drugog svetskog rata po Musoliniјevoј ćerki. Saranda ima dobru vezu sa brodovima za krstarenje koјi dolaze iz celog sveta i Krfa (grčki grad pre Sarande), leti јe puna turista iz nordiјskih zemalja ili zemalja istočne Evrope zbog svoјe klime, hrane i lepote.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze. Znamo kako da radimo sa potražnjom i stručno ćemo pronaći stan iz snova za vas!
Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
105 m2
Korisna površina
105 m2
Terasa
Da
Prodavnica
220 m
Lekar
240 m
Kafana
80 m
Restoran
100 m
Bar
80 m
škola, vrtić
390 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00