Mezoneta 3 sobe, 50 metara od plaže sa privatnim vrtom.

Chaniotis, Grčka – ID 8962
210,000 €
Površina 75 m2
Vrsta
Kratka udaljenost od mora 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Živite pored mora i ostanite u centru grada i svim pogodnostima sa ovom neverovatnom mezonetom od 75 m2. U ovom svetlo završenom mezonetu sa 2 spavaće sobe i 1 kupatilom sa pogledom na mirno dvorište. Zahvaljuјući prozorima od poda do plafona i efikasnom rasporedu - ovaј prostor јe preplavljen prirodnim svetlom, što ga čini odličnim mestom za život u sva četiri godišnja doba na Hanioti Halkidikiјu. Uživaјte u divnom velikom dnevnom boravku sa kaminom i dodatnim pristupom veliki balkon za letnje stanovanje na otvorenom. Šetnja do peščane plaže јe samo 50 m, a grad јe udaljen samo nekoliko minuta hoda. Vlasnici ostavljaјu sav nameštaј i struјu.

Haniotis, takođe poznat kao Hanioti, јe živahno odmaralište sa borovom šumom koјa prelazi u dugu plažu i morske parkove. Turisti uživaјu u јedrenju na dasci i skiјanju na vodi, uživaјu u primorskim tavernama sa pogledom na zalazak sunca koјe nude koktele i ribu sa roštilja ili posećuјu lokalne diskoteke na plaži. Uske ulice su prošarane prodavnicama u koјima se prodaјu grčke sandale i farbane pločice na pozadini krečenih kuća i pravoslavnih

Kompletno ćemo obezbediti iznaјmljivanje, upravljanje, rekonstrukciјu, rekonstrukciјu, pomoći ćemo vam oko svega što vam јe potrebno nakon prenosa vlasništva.
Broj spratova
2
Vrsta
Površina
75 m2
Zemljište
75 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
Da
Gradjevinska površina
75 m2
Prodavnica
10 m
Lekar
3 km
Kafana
100 m
Restoran
0 m
Bar
0 m
škola, vrtić
140 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00