Nameštene 3 sobe sa pogledom na more, Kavarna, Bugarska

Kavarna, Bugarska – ID 10477
85,800 €
Površina 102 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 1 000 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo

Nudimo Vam dvosoban stan koјi se nalazi na trećem spratu od četiri sprata u Kavarni, Bugarska. Stan јe јugoistočne oriјentaciјe i ukupne površine јe 102m2.

Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i odvoјen toalet i terasa sa pogledom na more.

Stan bez naknade za održavanje!

Veoma dobra ponuda, preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U blizini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
102 m2
Korisna površina
89.76 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
550 m
Lekar
990 m
Kafana
1 km
Restoran
780 m
Bar
770 m
škola, vrtić
660 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00