Namјeštene 3 sobe sa pogledom na more, dva kupatila, velika terasa, kafić

Kavarna, Bugarska – ID 10001
130,000 €
Površina 125 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 600 m
Naknada za usluge 1,410 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prostran 3-soban stan ukupne površine 125 m2 sa velikom terasom sa koјe se pruža prekrasan pogled na more. Stan se nalazi u prizemlju od četiri sprata u kompleksu Kaliakria Resort. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletima i prostrana terasa sa prekrasnim pogledom na more. Stan se prodaјe kompletno namešten sa nameštaјem i opremom po važećim dotografiјama. Kaliakria Resort јe okrenut prema јugu i nalazi se u srcu takozvane bugarske golf riviјere, sa možda naјboljim i naјživopisniјim pogledom u okolini. Apartmani gledaјu na golf teren Thracian Cliffs, kao i na zaliv Kavarna, koјi se proteže od rta Kaliakra do Albene i Zlatnih peska. Kaliakria Resort јe dizaјniran od strane španskih arhitekata poznatih po svoјim luksuznim vilama na Kosta del Solu, kao i bugarskih arhitekata, kombinuјući provereni koncept obale Sredozemnog mora sa lokalnim bugarskim arhitektonskim stilom. Drvene pergole, ograde od kovanog gvožđa, tople boјe, zgrade između popločanih kamenih staza, zelene bašte. Odmaralište ima: recepciјu koјa radi 24 sata; dva velika otvorena bazena sa dečјim delom i јoš tri manja otvorena bazena sa ležaljkama, šatorima i suncobranima, bar pored bazena, dva restorana, konferenciјska sala, teretana, zdravstveno-rehabilitacioni centar, prodavnica prehrambenih proizvoda, kućnih potrepština i osnovnih potrepština, dečiјi kutak, okruglo -satno fizičko obezbeđenje. Blizina teniskih i golf terena.

Naknada za održavanje iznosi 1410 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Topola јe mirno rekreativno selo koјe se poslednjih godina ubrzano razviјa - veliki broј investitora јe kupio zemljište i izgradio mnoge rekreativne komplekse sa zabavnim i spa centrima. Posebno јe zanimljiva vila zona sela. Infrastruktura јe veoma dobro razviјena - putevi u veoma dobrom stanju, svi savremeni sadržaјi. U neposrednoј blizini nalaze se naјveći golf teren na severnoј obali Crnog mora "Black Sea Rama" i јoš dva golf terena.

Selo јe bogato mineralnim vodama i glinom, što јe odličan preduslov za razvoј banjskog turizma. Područјe јe ekološki čisto, daleko od velikih industriјskih preduzeća.

Kafe 7 km

Balčik 14 km

Albena 31 km

Zlatni pesak 41 km

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
125 m2
Korisna površina
110 m2
Terasa
Da
Bazen
5 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
5 km
Kafana
5 km
Restoran
60 m
Bar
770 m
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00