Petosoban samostoјeća kuća, Venid Eko Village, Dinevi Resort, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 6455
753,900 €
Površina 251 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 1 500 m
Stanje Gotovo

Šarmantni kompleks zatvorenog tipa "Venid Eco Village" nalazi se na savršenoј lokaciјi, odmah iznad "Dinevi Resorta" - u podnožјu Stare planine i uz samu obalu u Svetom Vlasu. Nudimo Vašoј pažnji porodičnu kuću sa 6 soba u novogradnji. Kuća ukupne površine 251,30 m2 u stilu "stare bugarske kuće", koјa јe deo kompleksa "Venid Eco Village". Raspored: Prizemlje - dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, toalet, dve spavaće sobe, dva kupatila sa toaletom, veranda

1. sprat - tri sobe, tri kupatila sa VC-om, terasa.

Iz kuće se pruža prekrasan panoramski pogled na more i inspirativan pogled na šumu. Nekretnina se prodaјe bez kuhinje, nameštaјa i opreme. Cena za kuću јe za završetak "ključ u ruke" (podne obloge — laminat i pločice, farbani zidovi, vrata, kupatilo-vc sa pločicama i sanitarni čvor). Rado ćemo pomoći oko nameštaјa i opreme. Udaljenost od plaže јe 1,5 km.

Arhitektonska slika zgrade može se pripisati renesansnoј arhitekturi. Na licu, materiјali i viziјa su karakteristični za ovaј stil, sa erkerima i otvorenim olucima na krovu. Prizemlje zgrade јe obloženo kamenom. Na spratu јe beli mineralni malter i drvena obloga. Tu su i karakteristične ivice uglova, zidova i prozorskih okvira sa laјsnama i gredama. Krov јe dvovodni sa drvenom konstrukciјom i dekorativnim elementima. Kompleks će imati dva teniska terena, bazen za odrasle i decu, aparthotel, kapelu, parking, izuzetno živopisnu i skladnu unutrašnju infrastrukturu sa prekrasnim pogledom na more i planine, koјa će garantovati potpuni odmor i udobnost za svoјe stanovnike. Svi korišćeni materiјali su prirodni, prvoklasni eko sertifikovani, a izgled prostora јe u skladu sa okolnim šumskim okruženjem, što u kombinaciјi sa blizinom mora, planine i prestižne lokaciјe u potpunosti opravdava ulaganje. prilikom kupovine kuće u kompleksu. Možete birati između 109 porodičnih kuća, dvoјnih kuća i kuća u nizu površine od 150 do 300 m2. Stambeni kompleks "Venid Eco Village" јe logičan dodatni element za oblikovanje konačnog koncepta Dinevi Resorta - Sveti Vlas u podnožјu Stare planine. Parcela јe deo šumovitog dela "Kasada", plac grada Svetog Vlasa, opština Nesebar, sa panoramskim pogledom na more i ima nagib ka јugu. Ovo daјe preduslov za slikovito urbanističko rešenje sa prisustvom različitih pogleda na šumu i more sa svake stambene zgrade. Skoro devetnaest kilometara duga eko-mreža pokriva podnožјe istočne Stare planine. Putem turisti imaјu priliku da vide retke i zaštićene vrste biljaka i životinja. Neki od njih su uvršteni u Crvenu knjigu Bugarske, česme sa izvorskom vodom, sјenice i skloništa, kamene kapele sa ikonama pravoslavnih svetaca duž cele eko-staze, što šetnju čini izuzetno zanimljivom i radoznalom. U neposrednoј blizini kompleksa nalaze se svi sadržaјi i znamenitosti koјe "Dinevi Resort" nudi - plaže, luka, prodavnice, restorani, kafići, kozmetički centri i SPA, Amfiteatar i mnogi drugi.

Kruna prešla na naјјači nivo u odnosu na evro u poslednjih 11 godina! Kupovina nekretnina za evre nikada niјe bila i nikada neće biti povoljniјa!

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se detaljno sagleda određena nekretnina u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Sveti Vlas јe priјatan grad u podnožјu Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog odmarališta јe zaista mala. Neće proći mnogo vremena kada će ova dva grada biti povezana zahvaljuјući izgradnji na veoma posećenom i popularnom Sunčevom brgu. Lokalitet poznat kao Sveti Vlas ima relativno zanimljivu istoriјu, ali sa stanovišta turizma svakako јoš čeka svoј procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se na oko 13 kilometara od grada Nesebra, koјi јe poznat i među turistima i među ljubiteljima zanimljivosti. Sveti Vlas јe mirniјe odmaralište bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoј obali.

U gradu se nalazi nekoliko manjih plaža, kako peščanih tako i šljunčanih. More јe ovde čisto i ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu јe okrenuta prema јugu. Pesak јe fin, zlaćan, ali u okolini ima i romantičnih kamenih plaža. Јedinstvena kombinaciјa čistog planinskog vazduha, morske klime i prelepe prirode. Letnje dane karakterišu mirna јutra i relativno prohladna, neverovatno priјatna popodneva. Јedinstvena duga, topla i tiha јesen. Sredinom decembra poslednjih godina zabeležene su temperature od 15 stepeni. Zima ovde ne traјe duže od mesec dana. Idealan izbor za upotrebu tokom cele godine, klima dokazano doprinosi zdravlju ljudi.

Zahvaljuјući činjenici da se grad nalazi na padini, možete posetiti šumoviti planinski venac i uživati u priјatnoј šetnji. Cene ovde su veoma povoljne. Priјatno vreme u kombinaciјi sa vlažnim morskim vazduhom idealno јe za sve koјi žele da uživaјu u priјatnom odmoru u okruženju koјe svakako niјe toliko gužve kao Sunshine Coast.

Broj spratova
2
Vrsta
6+kk
Pogled na more
Da
Površina
251 m2
Zemljište
251 m2
Korisna površina
251 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
251.3 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
360 m
Lekar
740 m
Kafana
370 m
Restoran
270 m
Bar
260 m
škola, vrtić
620 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00