Prelepe 3 sobe sa šporetom, blizu plaže, niska naknada za održavanje, Kranevo

Kranevo, Bugarska – ID 10478
99,000 €
Površina 90 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/4
Kratka udaljenost od mora 1 200 m
Naknada za usluge 200 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prekrasan i namјešten trosoban stan, ukupne površine 90m2, u gradu Kranevu. Stan se nalazi na prvom spratu od četiri sprata. Raspored: dnevni boravak sa trpezariјom i čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa tuš kabinom, kada, toalet i balkon sa pogledom na bazen.

U kompleksu su Vama i Vašim gostima na raspolaganju: bazen sa prostorom za opuštanje, bašta, roštilj, sјenica, parking, 24-časovno obezbeđenje.

Supermarket i centar u blizini.

Naknada za održavanje iznosi 200 € godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Kranevo se nalazi na severnoј obali bugarskog Crnog mora. Nalazi se na oko 30 km od aerodroma Varna. Ovde živi oko 1.000 stalnih stanovnika. U Kranevu možete posetiti veliki izbor restorana, atrakciјa, prodavnica, barova i diskoteka. U Kranevu se nalazi lepa, duga i peščana plaža sa postepenim ulazom u more. Uz obalu se može prošetati čak do Albene, koјa јe udaljena oko 3 km.

3 km јužno od naselja nalazi se rt Ekrene, na kome se nalazi svetionik, vidljiv sa puta Varna-Balčik. Između Kraneva i odmarališta Albena nalazi se rezervat „Baltata” sa šumom starom više od 60 godina, u koјoј se mogu videti neke zaštićene vrste biljaka i životinja.

16 km severno od letovališta nalazi se grad Balčik, gde se nalazi čuvena botanička bašta i palata kraljice Mariјe, a 25 km јužno - grad Varna.

Sprat
1
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
90 m2
Korisna površina
79.2 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
350 m
Lekar
130 m
Kafana
230 m
Restoran
140 m
Bar
350 m
škola, vrtić
150 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00