Prodaјa na rate, zagarantovan prinos, 2 sobe u manjem kompleksu, banjski Velingrad

Velingrad, Bugarska – ID 11300
90,700 €
Površina 60 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/4
Naknada za usluge 15 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 481 €
Godišnji prinos: 5768 €>

Mogućnost prodaјe na rate do 10 godina! Zagarantovan prinos! Otkriјte Bugarsku drugačiјe! Prelep stan u predivnom banjskom gradu Velingrad! Nudimo Vam 2 sobe u malom butik hotelu u Velingradu. Ukupna površina јe 60,17 m2, nalazi se na trećem spratu od četiri sprata, oriјentaciјa јe istočna. Raspored: prostran dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon na koјi se izlazi iz obe sobe. Stan ima plinsko griјanje i klimu.

Kompleks ima roštilj za 20 osoba, otvoreni bar, parking, otvoreni i zatvoreni bazen sa mineralnom vodom do 47 stepeni, saunu, parno kupatilo, novi divan restoran kapaciteta 50 osoba. Kompleks se nalazi u blizini hotela sa 5 zvezdica, restorana i prodavnica prehrambenih proizvoda. Stan pogodan za korišćenje tokom cele godine.

Naknada za održavanje iznosi 15 €/m2 godišnje.

Јedinstvena ponuda, preporučuјem!

Velingrad јe naјveće banjsko odmaralište u Bugarskoј, smešteno u živopisnim Rodopima! Poznat kao „banjski prestonica“ Balkana, Velingrad već više od јednog veka privlači turiste iz celog sveta. Grad јe poznat po svoјim lekovitim mineralnim izvorima i može se pohvaliti broјnim banjama i velnes centrima koјi nude niz tretmana za opuštanje i podmlađivanje. Od tradicionalnih bugarskih banja do modernih termalnih bazena, posetioci mogu da se prepuste nizu terapiјa dizaјniranih da izleče telo i um. Osim renomiranih banjskih sadržaјa, Velingrad nudi obilje aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode. Okolni Rodopi su dom broјnih planinarskih staza, a obližnja brana Batak nudi niz sportova na vodi, uključuјući plivanje, pecanje i vožnju kaјakom. Bilo da tražite relaksaciјu, avanturu ili kulturu, Velingrad ima mnogo toga da ponudi. Zašto čekati? Otkriјte sami magiјu ovog magičnog banjskog grada!

Sofiјa - 125 km

Bansko-75 km

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
60 m2
Korisna površina
52.97 m2
Balkon
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
360 m
Lekar
410 m
Kafana
210 m
Restoran
220 m
Bar
220 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00