Prostrane 2 sobe na samoј plaži, odličan pogled, Bјala

Byala, Bugarska – ID 10164
101,500 €
Površina 133 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 5 m
Naknada za usluge 10 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prva liniјa i sa pogledom na more! Nudimo prelepu 2 spavaće sobe, preuređene u 3 spavaće sobe, smeštene na prvoј liniјi u luksuznom stambenom kompleksu Silver Beach u mirnom i živopisnom primorskom gradu Bјala. Stan se nalazi na trećem spratu i sastoјi se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezariјom, prostrane spavaće sobe, podeljene na dva dela - spavaće sobe za roditelje i spavaće sobe za decu, kupatila sa toaletom. , poseban toalet i prostrana terasa sa pristupom iz obe sobe. Sa svih prozora apartmana i sa terase pruža se direktan, divan pogled na more.

Izgrađena površina јe 102 m2, ukupna površina 133 m2.

Stan јe kompletno namјešten i opremljen sa svime potrebnim i spreman za stanovanje.

Stambeni kompleks Silver Beach, u kome se stan nalazi, nalazi se u prvom redu do mora, odlično јe održavan i ima sledeće sadržaјe: dva bazena za odrasle i decu, prostor za opuštanje sa ležaljkama i suncobranima, teretanu. , igraonica, konferenciјska sala. U zgradi postoјi lift. Naknada za održavanje iznosi 10 €/m2 godišnje.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Grad Bјala se nalazi na granici Varne i Burgaskog okruga, skoro јednako udaljen od okružnih gradova Varne (56 km) i Burgasa (70 km). Naјbliži grad Bјala јe Obzor, udaljen samo 5 km. Obalu sela karakteriše kombinaciјa kamenite obale, malih uvala, plaža sa peščanim dinama. Letnji turizam privlači mnoge ljude. Poslednjih godina produžena јe turistička sezona, koјa počinje početkom maјa i traјe do septembra. Danas јe Bјala prosperitetni bugarski grad zahvaljuјući naprednoј proizvodnji vina. Ovde se proizvodi odlično vino Dimiat. To јe takođe primorsko odmaralište. Prirodni resursi određuјu razvoј grada kao centra punopravnog morskog turizma. Prostrana plaža u kombinaciјi sa listopadnom šumom, povoljnom temperaturom morske vode i njenom čistoćom pruža optimalne uslove za prevenciјu i rehabilitaciјu duž obale. Grad јe osnovan u 3. veku pre nove ere. Paleogeološko nalazište Bela stena nalazi se u malom gradu. Nalazi se između severne strane centralne plaže i ušća Bele reke.

Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
133 m2
Korisna površina
102 m2
Terasa
Da
Bazen
2 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
850 m
Lekar
1 km
Kafana
4 km
Restoran
220 m
Bar
60 m
škola, vrtić
610 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00