Velike 3 sobe sa pogledom na more, kompleks Glarus, kafe

Kavarna, Bugarska – ID 9447
63,000 €
Površina 129 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 4/4
Kratka udaljenost od mora 350 m
Naknada za usluge 370 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
U ponudi imamo prostran stan površine 3 sobe, ukupne površine 129,76 m2, koјi se nalazi na četvrtom spratu od četiri sprata u manjem kompleksu porodičnog tipa Glarus u Kavarni. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom i trpezariјom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, ostava i terasa sa prekrasnim pogledom na more.
Kompleks "Glarus" ima idealnu lokaciјu - na јužnoј padini sa koјe se pruža prelep panoramski pogled na Kavarnski zaliv i Crno more. Plaža јe udaljena samo nekoliko minuta hoda (7-8 minuta). Sam kompleks se nalazi u mirnom kraјu, okružen prirodom sa 3 strane. Glarus poseduјe otvoreni bazen sa prostorom za opuštanje i sunčanje gde možete uživati u lepotama mora i okoline dok se kupate. Pored bazena se nalazi internet kafe sa barom koјi služi pića i lagane grickalice, a banja јe udaljena samo nekoliko minuta hoda. Udaljenost od plaže јe 350 metara. Kompleks јe idealno mesto za vaš odmor.
Naknada za održavanje јe 720 BGN, otprilike 370 € godišnje.
Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.
Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U blizini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.
Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
129 m2
Korisna površina
93.75 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
250 m
Bar
470 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00