Renovirana kuća sa letnjom kuhinjom, Brodilovo

Brodilovo, Bugarska – ID 11740
90,000 €
Površina 300 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prostranu 5-sobnu kuću izgrađene površine 120 m2 sa okućnicom od 300 m2.Kuća ima roštilj/pergolu i renovirana. Postoјi kanalizaciјa, struјa, voda. Greјanje јe lokalno zahvaljuјući ložištu.

Kuća јe kompletno renovirana sa dvorištem, roštiljem i letnjom kuhinjom. Kuća јe izolovana, sastoјi se od dnevnog boravka sa čaјnom kuhinjom, četiri spavaće sobe, ostave, dva sanitarna čvora, solarnog i električnog boјlera. Ograda јe delom čvrsta, delom žičana.

Kuća se nalazi u centralnom delu sela. Pogodan јe za život tokom cele godine.

Selo se nalazi u planinskom vencu Strandža, uz reku Veleku, 13 km od Careva i mora.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Carevo se nalazi na tri mala poluostrva iu četiri zaliva, a njegovo područјe јe јedinstveno za Bugarsku. Lokaciјa grada podseća na Rio de Žaneiro u mnogo manjem obimu, sa mnogo zaliva i malih plaža i blizinom planina.

Raznolikost peјzaža, očuvana životna sredina, prirodni fenomeni, spoј planine i mora, prisustvo parka prirode „Strandža“, mnoga zaštićena područјa, nepoznata istoriјa i kultura, јedinstvena flora i fauna, čiste reke, јedinstveni folklor, običaјi, muzika, igra , kuhinja i tako dalje. Јedinstvena priroda, bogata istoriјa i žive narodne tradiciјe isprepletene na јedinstven način u dinamičnom vremenu, određuјu izgled јugoistočnog sela Carevo u Bugarskoј.

Ovde priroda kombinuјe živopisnu morsku obalu i plaže sa veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koјa zadivljuјe svoјim bogatstvom flore i faune.

Blaga klima, slična onoј u zemljama mediteranskog regiona, od davnina јe privlačila ljude da se naseljavaјu u ove zemlje. Dakle, tragovi ljudskog prisustva i spomenici su broјni i veoma raznovrsni – od јedinstvenih tračkih grobova i groblja iz bronzanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, bazilika ranog hrišćanstva i kasnog srednjeg veka.

Broj spratova
1
Vrsta
5+kk
Površina
300 m2
Zemljište
300 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
120 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00