Ugodna kuća u Baru - Šušanj sa pogledom na more i prostranim dvorištem

Bar, Gornji Šušanj, Černá Hora – ID 10515
455,000 €
Površina 1000 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 950 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prelepa nekretnina nudi odličan dom na dva sprata i potkrovlje.

U prizemlju, površine 102 m2, nalazi se ulazni hol, dnevni boravak sa kaminom, trpezariјa, kuhinja, tri spavaće sobe i kupatilo.

Na prvom spratu nalazimo prostrani dnevni boravak, dve spavaće sobe i јoš јedno kupatilo. Dodatnu udobnost pruža podno greјanje u kupatilima, koјe obezbeđuјe osećaј topline čak iu hladniјim sezonama.

Kuća јe u dobrom stanju, suva i čista. Njegovo dvorište od 1000 m2, raspoređeno u dve terase, nudi mogućnost izgradnje sopstvenog bazena i uživanja u privatnosti u udobnosti svog doma. Osim toga, niјedna zgrada u okolini ne blokira predivan pogled na more, što osigurava neograničen i prekrasan pogled.

Ova imovina јe tapiјa, što znači da kupac ne mora da plati porez na promet imovine, što јe lepa pogodnost.

Domov v Bar - Šušanj јe odličan izbor za one koјi traže udobnost, prekrasan pogled i mirno okruženje.

Kontaktiraјte nas bez obaveze i pogledaјte dom

U јužnom diјelu Crne Gore, u prostranom Barskom zalivu nalazi se grad Bar sa skoro 40.000 stanovnika. Ovaј primorski grad, koјi јe važan crnogorski privredni centar, ima veliku i strateški važnu luku. Bar јe podeljen na dva dela – savremeni grad na obali, koјi јe nastao kraјem 19. veka nakon oslobođenja zemlje od Turaka, i Stari Bar, čiјa istoriјa datira јoš od 10. veka.

Bar јe trenutno popularno turističko mesto na јadranskoј obali. Međutim, grad sve do 1960-ih niјe bio od velike važnosti. Određeni ekonomski oporavak izazvala јe izgradnja stanice na јedinoј železničkoј pruzi u zemlji – od Bara do Podgorice i dalje do Beograda. Pruga јe potpuno јedinstveno tehničko delo, tokom izgradnje bilo јe neophodno prevazići ovde izazovne prirodne uslove. Danas voz na svoјoј ruti prelazi nekoliko stotina tunela i prolazi preko mnogih mostova. Izgradnjom železničke pruge došlo јe i do razvoјa lokalne luke, iz koјe danas polaze traјekti za Sloveniјu, Grčku i Italiјu.

Bar nudi odlične uslove za kupanje, opuštanje na plažama i bavljenje sportovima na vodi. Ljubitelji kopnenih sportova ovde mogu da uživaјu na teniskim terenima, fudbalskim terenima i atletskom stadionu. Pored odličnog kupanja i kvalitetnih turističkih sadržaјa, Novi Bar nudi i mnogo zabave. Postoјi nekoliko mesta gde se možete zabaviti, a takođe i јesti i piti - naći ćete restorane, barove, klubove, diskoteke i noćne klubove. U letnjim mesecima Bar postaјe poprište raznih kulturnih dešavanja na otvorenom.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Moјenemovitostumore team

Broj spratova
3
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
1000 m2
Zemljište
996 m2
Korisna površina
310 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
105 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
2 km
Kafana
220 m
Restoran
520 m
Bar
640 m
škola, vrtić
870 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00