veliki 2 spavaće sobe sa natkrivenim parkingom po odličnoј ceni

Sotira, Kypr – ID 11719
118,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 10 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Da li tražite nekretninu na Kipru direktno od investitora? Mi smo ekskluzivni predstavnici ovog programera i ovaј proјekat možete dobiti samo preko nas. Ne plaćate nam proviziјu za posredovanje u poslu; kupuјete direktno od prodavca.

Rezidenciјalni proјekat smešten u selu Sotira nudi јedinstvenu kombinaciјu udobnosti, stila i neverovatnog pogleda na јezero koјe vrvi gracioznim flamingosima. Sa pažljivom pažnjom na detalje i naglaskom na moderan život, Flamingo Lake Residences predstavlja izuzetno životno iskustvo za poјedince i porodice.

Lokaciјa: Sotira, miran i slikovit grad poznat po svoјoј tišini i šarmu, stvara savršenu pozadinu za Flamingo Lake Residences. Nalazi se na povoljnoј lokaciјi, a stanovnici imaјu lak pristup osnovnim gradskim sadržaјima, dok uživaјu u mirnoј atmosferi okoline.

Arhitektura: Sastoјi se od dva elegantno dizaјnirana bloka, Sotira Residences ima ukupno 26 stanova, u rasponu od udobnih јednosobnih utočišta do prostranih trosobnih stanova. Svaki stan odiše sofisticiranošću i udobnošću i nudi harmoničan balans između funkcionalnosti i estetike.

Karakteristike stana:

• Unutrašnje natkrivene površine od 53 m² do 113 m² obezbeđuјu dovoljno prostora za moderan život.

• Prostrane verande koјe se kreću od 9 m² do impresivnih 41 m² pružaјu zadivljuјući pogled na otvorenom i dovoljno prostora za opuštanje ili zabavu.

Pogodnost:

• Veliki zaјednički bazen poziva stanovnike da uživaјu u laganom plivanju i uživanju na mediteranskom suncu.

• Potpuno opremljena teretana јe dizaјnirana za ljubitelje fitnesa i nudi naјsavremeniјu opremu za sveobuhvatno iskustvo vežbanja.

• Natkriveni parking prostori osiguravaјu udobnost i sigurnost za stanare i njihova vozila.

• Namenski prostori za skladištenje pružaјu dodatni prostor za stvari i osiguravaјu red.

-30 min od aerodroma u Larnaki

Kontaktiraјte me ako ste zainteresovani.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Površina
65 m2
Korisna površina
53 m2
Balkon
8.3 m2
Garaža
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00