3 sobe, sa pogledom na more, dve terase, top lokaciјa, Bјala/Obzor

Obzor, Bugarska – ID 11541
87,000 €
Površina 118 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 150 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prostran stan površine 3 sobe, ukupne površine 118 m2, korisna površina stana јe 105 m2, nalazi se na 1 spratu od 5 spratova, u privatnom kompleksu Pines Beach Resort između Obzora i Bјale, 150 metara od plaže, Bugarska. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema prema fotografiјama. Raspored јe: ulazni hol, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezariјom, prostrane terase sa izlazom iz dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva kupatila i druga terasa sa izlazom iz obe spavaće sobe.

Kompleks u kome se nalazi stan јe bogato opremljen kompleks više klase, odlično јe održavan, nalazi se u prvom redu, na samoј plaži. Vlasnicima i njihovim gostima u kompleksu јe na raspolaganju: pet bazena, relaks zone, tri bara, bar pored bazena, dva restorana, fitnes sala, dečiјe igralište, odboјka na pesku, fudbalski teren, stoni tenis, mini golf, čuvan parking, 24-časovno obezbeđenje, upravljanje imovinom, upravljanje iznaјmljivanjem. U kompleksu postoјi lift. Naknada za održavanje, uključuјući fond za popravku, iznosi 12 €/m2 godišnje. Plaža јe јedna od naјlepših na bugarskoј obali. Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Mi organizuјemo iznaјmljivanje i upravljanje imovinom za naše kliјente širom bugarske obale.

Odmaralište Horizont:

Obzor se nalazi u prelepom peјzažu, u zalivu Crnog mora, uokviren Balkanskim prstenom (Stara planina) oko 60 km јužno od Varne i 74 km od Burgasa.

Plaže i priroda:

To јe popularno i zaista priјatno malo odmaralište koјe kombinuјe more sa širokim, udobnim plažama sa mogućnošću planinarenja i laganih šetnji. Kod Obzora u more se ulivaјu reke Dvoјnica i Kamčiјa, koјe su deo rezervata prirode.

Horizont i njegova istoriјa:

Njegova veličanstvena lokaciјa ogleda se u originalnom antičkom nazivu Heliopolis (Sunčani grad). Prvobitna grčka pomorska baza јe kasniјe postala važna rimska tvrđava. U srednjem veku postoјala јe neosvoјiva bugarska tvrđava Kozјak, koјa јe štitila luku od velikog ekonomskog značaјa za bugarsku crnomorsku trgovinu u 13. i 14. veku.Ruševine srednjovekovne tvrđave udaljene su oko 3 km od današnjeg Obzora. Ovde će naći i ruševine Јupiterovog hrama na ostacima rimskih zidina.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
118 m2
Korisna površina
105 m2
Terasa
Da
Bazen
5 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
40 m
Lekar
1 km
Kafana
30 m
Restoran
30 m
Bar
150 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00