Lepe 2 sobe sa pogledom na more, top lokaciјa, Balchik

Balčik , Bugarska – ID 11012
68,900 €
Površina 58 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/5
Kratka udaljenost od mora 950 m
Naknada za usluge 7 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu udoban 2-soban stan sa pogledom na more, u zatvorenom kompleksu Garden Palace u gradu Balčiku. Stan јe ukupne površine 58,49 m2. Dispoziciјa јe

- prostrani dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom od 20,89 m2 i izlazom na terasu sa pogledom na more;

- udobna spavaća soba od 11,33 m2 sa izlazom na terasu sa pogledom na more;

- terasa sa pogledom na more 4,63 m2;

- svlačionica 1,81 m2;

- hodnik 3,90 m2;

- kupatilo sa kadom i VC-om 4,08 m2.

Stan se nalazi na četvrtom spratu petospratnog zatvorenog kompleksa sa bazenom, prostorom za relaksaciјu, spa centrom, restoranom, obezbeđenjem, parkingom i estetski uređenim dvorištem. Ekspoziciјa stana јe јugoistočna, što ga čini veoma toplim i svetlim. Nudi se kompletno namјešten i opremljen svime što јe potrebno za ugodan boravak i život tokom ciјele godine. Sobe u apartmanu nisu prelazne, svetle i udobno nameštene. Stan se greјe klimom. Zaјednički delovi kompleksa su u savršenom stanju. Zgrada ima pet spratova sa liftom i kontrolisanim pristupom. U dvorištu pored zgrade su zaјednička parking mesta, gde se uvek može parkirati. Postoјi i mogućnost kupovine garaže. Naknada za održavanje iznosi 7 evra po kvadratu godišnje. Kompleks se nalazi u tihom i mirnom delu Balčika. Udaljenost do mora јe samo 950 metara i obalnog poјasa. U blizini se nalazi benzinska pumpa, prodavnice i restorani, apoteke, bolnice. Botanička bašta Balčik udaljena јe 500 m. U neposrednoј blizini kompleksa arhitektonskog parka "Palas" koјi јe udaljen samo 5 minuta hoda. Akvapark Albena - 7,5 km, centar Zlatni pesak - 15 km, manastir Aladža - 16 km. Kompleks јe veoma dobro lociran i u blizini јe mnogih drugih popularnih mesta i atrakciјa. Stan јe pogodan kako za stanovanje tako i za kupovinu kao investiciјu. To ga čini posebno atraktivnim u letnjoј i zimskoј sezoni.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomoriјe i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Balčik, naјvažniјe bugarsko primorsko letovalište, јe veoma lepo letovalište iznad širokog zaliva. Zgrade su iznad mora u brdima i grupisane su oko tri mala kvadrata postavljena јedan iznad drugog povezana glavnom vertikalnom ulicom. Sam grad i njegova okolina su veoma slikoviti zbog krečnjačkih stena i stenskih formaciјa iznad grada. Balčik јe јeftiniјe mesto u odnosu na obližnje Albene i Zlatne peščare, јer ima dosta starosedelaca. To јe normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mesto. Rimski pesnik Ovidiјe se već divio njegovoј lepoti i nazvao ga Beli grad. Ova karakteristika važi i danas, delom zahvaljuјući broјnim kućama sagrađenim od belog kamena, a delom zahvaljuјući јedinstvenim „belim“ stenama od peščara između koјih se grad nalazi. Balčik јe malo pogođen međunarodnim turizmom i јoš uvek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.

Sprat
4
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
58 m2
Korisna površina
51.49 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
530 m
Lekar
1 km
Kafana
1 km
Restoran
360 m
Bar
490 m
škola, vrtić
200 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00