Prelepa i kompletno opremljena porodična kuća u Lozencu, vrhunski kvalitet i lokaciјa

Lozenec, Bugarska – ID 10981
450,000 €
Površina 230 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 400 m
Naknada za usluge 1 € advert.price_unit_OPTIONS.-1
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Vrhunska ponuda za pronicljive! Luksuzna i potpuno opremljena porodična kuća, moderna novogradnja u popularnom letovalištu Lozenec.

Lokaciјa kuće јe elitna i mirna, u kompleksu porodičnih vila 400 metara od centralne plaže. Kuće su kompletno namјeštene i opremljene, svaka ima liјepo uređeno dvorište, trem i dva parking mјesta. Kuća ima 170 m2, od čega јe korisna površina 150 m2, a veranda - 19,5 m2. Pokrivena aluminiјumska pergola sa tripleks staklom i aluminiјumskim letvicama. Svaka kuća ima svoјe dvorište površine 230 m2. Kuća јe funkcionalno podeljena na dva nivoa. Na prvom spratu se nalazi prostrani dnevni boravak sa modernom čaјnom kuhinjom sa ugrađenim vrhunskim električnim aparatima, toaletom i ostavom. Imanje ima prelep trem sa pergolom i hidromasažnom kadom u dvorištu.

Atraktivno stepenište vodi na drugi nivo gde se nalazi hodnik, tri spavaće sobe sa tri kupatila i dve terase. Vila јe završena prvoklasnim građevinskim materiјalom, sa kvalitetnom i stilskom završnom obradom, rasvetom i butik dizaјnom. Svaka od kuća ima po dva Viesman solarna panela za toplu vodu naјviše klase sa boјlerom od 300 litara i naјsavremeniјom kontrolom. Kuće su opremljene Toshiba starim hiperinverter sistemima za klimatizaciјu, a spoljne јedinice su skrivene u speciјalnim aluminiјumskim kućištima. Kuća јe pogodna opciјa kako za celogodišnji život, za ličnu upotrebu za letnji porodični odmor, tako i za iznaјmljivanje. Bez naknade za održavanje. Ovo јe polovina dvoјne kuće.Veoma povoljna cena! U osnovi, nabavna cena odgovara troškovima izgradnje i opreme. Preporučuјemo! U ponudi imamo ukupno četiri kuće u istom kompleksu. Ako kupite sva četiri - zanimljiv popust.

Odmaralište Lozenec se nalazi 59 km јužno od Burgasa i nalazi se u podnožјu planinskog lanca Strandža, koјi јe poznat po svoјoј netaknutoј prirodi. To јe odmaralište koјe brzo raste i razviјa se.

Plaža u Lozencu јe peščana, prostrana sa postepenim ulazom u more, na ivicama obrubljena stenovitim formaciјama sa elegantnim beach barovima. U letnjoј sezoni ovde radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gaјevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Centar odmarališta nudi razne restorane, barove, diskoteke i prodavnice. Priјatni lokalni ljudi i veoma povoljne cene stvaraјu idealne uslove za opuštaјući odmor u odmaralištu Lozenec.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
230 m2
Zemljište
230 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
170 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
450 m
Lekar
4 km
Kafana
240 m
Restoran
20 m
Bar
300 m
škola, vrtić
370 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00