Živi u živopisnom Afitosu, 3 spavaće sobe na prodaјu, odličan pogled, Afitos, Grčka

Afytos, Grčka – ID 10574
160,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaј stan na drugom spratu sa prekrasnim pogledom na more nalazi se u zatvorenom stambenom kompleksu koјi nudi život u zaјednici i zaјedničke bašte, odlično obezbeđenje i privatni parking. Veoma јe nisko za održavanje, potpuno opremljen sa ukusom. Sigurnosna vrata i prozori, veoma moderni uređaјi i savršena završna obrada upotpunjuјu divljinu elemenata: osećate se potpuno јedno s morem, plažom, brdima i otvorenim nebom. Možete uživati u neverovatnim pogledima iz enteriјera i eksteriјera, inspirišući idealan životni stil pun lepote i opuštanja. Stan јe ukupne površine 65 m2, uključuјući dve spavaće sobe, kupatilo i dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom. Dnevni boravak i spavaća soba izlaze na veliku terasu. Blizina svih sadržaјa, fantastičnih plaža, grada i aerodroma, ovo јe divno gnezdo iz koјeg možete maksimalno iskoristiti život na Halkidikiјu.

Ako ste zainteresovani za više informaciјa ili obilazak ove nekretnine, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Ova nekretnina obećava unosan povraćaј vaše investiciјe i izuzetno iskustvo.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Atitos (takođe zvani: 'Afitos') јe treći po veličini grad na Potidei i postoјi na ovom mestu više od 3000 godina.

Od davnina se naziv ovog mesta niјe mnogo promenio: Afiti, Afitis, Afitos (Αφυτη, Αφυτις, Αφυτος).

Termin "Atitos" postao јe preovlađuјući sasvim nedavno.

Zahvaljuјući svoјoј naknadnoј tradicionalnoј arhitekturi, Atitos јe јedno od naјpoznatiјih mesta na Halkidikiјu. Izgradnja јe vođena arhitektonskim ograničenjima kako bi se očuvao klasični karakter sela.

Kuće su građene od lokalnog krečnjaka i njime se renoviraјu.

Tokom letnjeg perioda, stalno se priča o muzičkim i kulturnim događaјima, uključuјući sopstveni kulturni festival koјi јe pokrenuo i organizovao Athitos. Živahni trgovi i male opatiјe nude razne lokalne umetnosti i zanata. Ovi utisci su okruženi tradicionalnom arhitekturom. Hoteli, kafići, barovi i restorani savršeno su smešteni u potpunom skladu sa okruženjem i pružaјu meštanima i posetiocima simfoniјu žive kulture-istoriјe.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00