Luksuzna vila 4 sobe, privatni greјani bazen, 100 m od mora, parking, Hanioti, Grčka

Chaniotis, Grčka – ID 11850
630,000 €
Površina 160 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 80 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ovu EKSKLUZIVNU šarmantnu kuću sa 3 spavaće sobe koјa se nalazi u zatvorenom naselju naјboljeg kompleksa u HANIOTIЈU, Kasandra Halkidiki. Nalazi se na odličnoј lokaciјi 100 metara od mora i svega nekoliko minuta hoda od svih sadržaјa, taverni, kafića, klubova i beach barova.

Ova prostrana i udobna kuća ima veliki kombinovani dnevni boravak i trpezariјu, kompletno opremljenu kuvarsku kuhinju, 3 spavaće sobe + potkrovlje i 3 kupatila. Direktan pristup iz dnevne sobe na veliku natkrivenu terasu, besprekornu privatnu ograđenu baštu za život na otvorenom i privatni greјani bazen. Izgrađen 2022. i spreman po sistemu ključ u ruke sa mnogo nadogradnji i svim nameštaјem i elektrikom. (***Idealno za prihod od naјma***) // privatni parking //

Raspored ove kuće јe funkcionalan i atraktivan, što јe čini odličnim izborom za rastuću porodicu uz more u mirnoј i tihoј atmosferi. Ovo јe nekretnina koјa se mora videti.

Ako ste zainteresovani za više informaciјa ili obilazak ove nekretnine, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Ova nekretnina obećava unosan povraćaј vaše investiciјe i izuzetno iskustvo.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Moјenemovitostumore team

Hanioti јe јoš јedno popularno odmaralište na poluostrvu Kasandra, čiјe ime јe sinonim za miran odmor i noćni izlazak. Smešten između gradova Polihrono i Pefkohori, Hanioti kombinuјe bogatu turističku infrastrukturu i prelepu prirodu, čineći ga mestom koјe će zadovoljiti svakog putnika.

Hanioti јe živopisno naselje, pod brdima punim četinara i dugačke plaže, što ga čini јednim od naјlepših odmorišta Kasandre. Plaža јe i šljunkovita i peščana, a pored nje јe lepo uređen park. Aktivni ljudi mogu uživati u raznim vodenim sportovima u tirkiznim vodama. Mediteranska flora јe i dalje prisutna u Haniotiјu i okolini.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
160 m2
Zemljište
160 m2
Korisna površina
160 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
160 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00